Galéria

Eláruljuk, melyik piros köröm illik hozzád a legjobban

Forrás:

Ha megérkezik a jó idő, akkor nyugodtan bevállalhatsz egy picit felturbózott piros körmöt, stílusosan fehér virágmintákkal megspékelve. Így a look egyszerre lesz klasszikus és igazi vidám, tavaszi.


Forrás:

A nyár a napsütésről és természetesen a barnulásról is szól, így érdemes egy neon árnyalatú piros színt választani, ami enyhén narancssárga beütésű, így a bronzos bőrön tökéletesen fog festeni az árnyalat.


Forrás:

Amikor már hűvösebbre fordul az időjárás, a hangulatunk is picit borúsabb, és körmök tekintetében is az ősziesebb színeket választjuk. Ha egy átmenetes piros és bordó színskálára esik a választásod, azzal tuti, hogy nem tudsz mellélőni!


Forrás:

A tél hivatalosan is a bordóé, és bár karácsony környékén lehet, hogy beújítasz egy igazi klasszikus piros manit, az időszak többi részére érdemes egy sötétebb árnyalatot választani.


Forrás:

Ha be kell járnod az irodába a meló miatt, akkor nem feltétlenül jó ötlet nagyon feltűnő körmöket választani. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem lehet piros körmöd, csupán ügyesen kell megválasztanod a mintát és az árnyalatot. Ha egy fordított francia manit vállalsz be, az tuti, hogy még a főnöködnek is tetszeni fog!


Forrás:

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a pasik nagyon szeretik a piros színt, ettől ugyanis szexinek és magabiztosnak látnak téged már az első randin is. Ha egy igazi klasszikus piros színt választasz, mellé pedig feltolsz egy ugyanilyen rúzst, szinte borítékolt a második randi!


Forrás:

Ha kimozdulsz a barátnőiddel pár koktélra, akkor nyugodtan bevállalhatsz egy merészebb piros manit is. Tetethetsz bele mintákat, és játszhatsz a piros árnyalataival is, a csajok szinte biztos, hogy azt fogják kérdezgetni, hogy hol csináltattad a körmeidet!