Galéria

Hírességek, akik reality műsorban szerepeltek

Forrás:

Kelly Osbourne-t a családjáról szóló reality műsorból, a The Osbournes-ból ismerte meg a világ. Az akkor 17 éves Kellyt nagy szája, égnek álló haja és fekete ruhái tették emlékezetessé. De Kelly nem elégedett meg ennyivel, Ozzy Osbourne lánya mára kiépítette saját divatbirodalmát, színésznőként és műsorvezetőként dolgozik és a stílusával együtt ő maga is lenyugodott.

 

 


Forrás:

Mielőtt a Breaking Bad című sorozat Jesse Pinkmenjeként ismertté vált volna, Aaron Paul szerencsét próbált egy vetélkedőben. Az amerikai színész a Price is Right című műsorban tűnt fel, de sajnos nem járt sikerrel, egy autókkal kapcsolatos kérdésnél kiesett. Ha tudta volna, hogy pár év múlva mennyire sikeres lesz, biztos nem keseredik el annyira.

 

 


Forrás:

A híres színésznő 17 éves volt, amikor bekerült a szórakoztatóiparba, méghozzá egy tehetségkutató miatt. Az In Search of the Partridge Family című műsorban egy szitkom új szereplőit keresték. Emma saját mezőnyében nagy sikert aratott, meg is nyerte a vetélkedőt. Később a Kaliforniai Álom című filmben újra megmutathatta zenei tehetségét.

 

 

 

 

 

 


Forrás:

Mielőtt Bosszúállóként világhírű lett, Chris Hemsworth ausztrál szappanoperákban játszott. Feltűnt a Szombat esti láz ausztrál változatában, ami miatt majdnem mást választottak Thor szerepére.

 

 


Forrás:

Az Őrült, dilis szerelem és a Zöld lámpás filmek sztárja, Analeight Tipton a nálunk is sugárzott Topmodell leszek műsorban tűnt fel. A színésznő sokáig benn maradt a kiesős showban, de végül nem ő lett a nyertes. Ennek ellenére a műsor után egy modellcéggel kötött szerződést és beindult a pályafutása.

 

 

 

 


Forrás:

A színész és énekes Justin Timberlake-nek fiatalon elkezdődőtt a karrierje, méghozzá azért, mert 11 évesen már szerepelt egy zenés tehetségkutatóban. A Star Search nevű, gyereksztárokat kereső műsorban a fiatal Justin country dalokat énekelt és cowboykalapban táncolt. Ez a szereplés biztosan nagy hatással lehetett rá, mert pár év múlva megalakult a NSYNC fiúbanda, ami világhírt hozott Justinnak.

 

 


Forrás:

Az MTV imádott különféle reality műsorokat gyártani. Az egyik átverős showjukban a fiatal Stefani Germanotta (vagyis Lady Gaga) is feltűnt. A Boiling points műsorban az emberek tűrőképességének határait feszegették. Lady Gaga nem volt hajlandó megenni egy tál koszos salátát, ezért elvesztette a 100 dolláros díjat – valahogy meg tudjuk érteni.