Galéria

Melyik fesztiválon érdemes buliznod a horoszkópod alapján?

Forrás: A Vízöntők, Nyilasok és Rákok a családiasabb, nyugisabb fesztiválokat kedvelik, ezért a kedvencük a debreceni Campus lesz, ahol a legtöbb magyar zenekar fellép. Július 21-25. között a gyönyörű Debrecenben számos zenei stílus közül válogathatnak a fesztiválozók, de nem lesz olyan hatalmas a terület, mint a leggigászibb fesztiválokon, így akik rettegnek a nagy tömegben, például e jegyek szülöttei, azok kitűnően érzik majd magukat a Campuson. Nagy a változatosság, de nem túl nagy, menő, de mégis barátságos!
Forrás: Ha e három jegy valamelyikének szülötte vagy, irány augusztus 11. és 15. között Velence, hiszen az EFOTT-on mindent megtalálsz, amit a te változatosságot kedvelő személyiséged keres. Koncertek, sport programok, vízpart, rengeteg ember, színes felhozatal ételekből és italokból is, sőt, minden zenei stílusban hallgathatod a kedvenceidet. E három jegyben szülöttek
Forrás: Bár a három jegy szülöttei elég különböző jelleműek, mégis mindhárom kedvence lesz az ikonikus magyar zenei fesztivál, a Fishing on Orfű, ami idén augusztus 25-29. között zajlik. Lesz ott minden, ami extra, és még vízpart is, hogy a lustálkodás se maradjon el. A nappali bulikat imádó Szüzek és Oroszlánok már kora délutántól csápolhatnak a koncerteken, és olyan feltörekvő zenekarokat is hallgathatnak a mindig valami különlegesre vágyó jegyek, amik eddig még nem a legismertebb nevek, de persze a mainstream előadókból sem lesz hiány!
Forrás: Nem jó túl sok mindent egyszerre csinálni - vallja a Mérleg, az Ikrek és a Bak jegyű ember általában. Épp ezért lesz nagy kedvencük a 10 nap Strand, ami idén nem a klasszikus, minden egyben fesztiválként működik, hanem 10 napon át, kisebb területen, de továbbra is a Balaton partján. Az időpontok augusztus 18-22, majd augusztus 25-29. között lesznek kétszer öt napig, és a legnagyobb hazai headliner nevek lépnek fel - pont ez az, amire a Mérlegek, Ikrek és a Bakok vágynak. A minőség a fő, nem a mennyiség, ezeknek a jegyeknek bőven elég 2-3 koncert egy nap, különben totálisan lefáradnak a sok ingertől.