Galéria

Kihallgattuk a srácokat a villamoson: Mik a leggyakoribb szakító indokok szerintük?

Forrás: Amíg sok kapcsolatban épp az a válóok, hogy a pasik hotelben érzik magukat és elvárják, hogy a barátnőjük minden házimunkát egyedül végezzen el, ha ugyanezt csinálod, az hasonlóképp zavaró lehet.
Forrás:

Ez mondjuk egy érdekes indok, pláne, hogy a srácok 20 és 30 között jellemzően Playstationre, indokolatlan focimezekre és Star Wars gyűjtői kiadású dedikált BluRay kollekciókra költik a pénzüket.


Forrás:

2021-ben játszmázni már nem menő. A klasszikus női intrikák és játszmák csak a sorozatokban izgalmasak, a valóságban borzasztóan idegesítőek a pasik számára. Akármennyire is szeretnéd, a férfiak nem tudnak gondolatot olvasni, ezért a legjobb, amit tehetsz, hogy mindig jelzed, hogy mi van benned, akkor is ha jó, akkor is ha nem.


Forrás:

A férfiak mentális egészsége egy viszonylag új téma, korábban nem nagyon beszélt róla senki, hiszen a tipikus férfi szerep szerint keménynek kell lenni, aki mindent kibír. Csak az utóbbi pár évben derült ki, hogy a férfiakat szinte sosem dicsérik meg, és akármelyik pasit kérdezed, percre pontosan vissza tudja idézni, hogy mikor bókoltak neki utoljára, annyira ritkán kapnak kedves szavakat. Ha ez nincs meg egy kapcsolatban, az hamar létrehozhat egy igen komoly űrt, ami távozásra készteti a másikat.