Galéria

Fiatal nők árulták el, mi az oka annak, hogy nem vállaltak gyereket

Forrás:

“Az egyetemen volt pszichológia órám. Elmondták, hogy egy kísérletben azok a majmok, akiket elválasztottak az anyjuktól, felnőttkorukban szorongtak és mindenféle bajuk volt. Borzalmas volt a gyerekkorom és egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kell bánni egy gyerekkel. Félek, hogy én is elkövetném ugyanazokat a hibákat, amiket a szüleim, és ezt nem akarom.”


Forrás:

“Gyerekkoromban gyakorlatilag én neveltem a három húgomat és a kisöcsémet. Most felnőttként kedves vagyok a gyerekekkel, de igyekszem minél hamarabb eltűnni a színről, ha gyerekek vannak a társaságban. Köszönöm, elég volt a gyereknevelésből mikor én voltam kicsi.”


Forrás:

“Van két fiam, de már vagy százszor megbántam. Teljesen mindegy, hogy milyen szempontból nézzük, egy borzalmas világban élünk. Sem politikai, sem környezeti, sem gazdasági szempontból nincs túl jó jövőképük.”


Forrás:

“A gyerekek kicsi testbe bezárt démonok. Elpusztítanak, összetörnek, összemocskolnak mindent. Épp, hogy eljutottam odáig, hogy végre van lakásom, be tudtam rendezni, elkezdtem élvezni az életet, nem fogom mindezt feladni csak azért, hogy legyen egy ordibáló kisördögöm aki tönkreteszi mindezt.”


Forrás:

“Szeretem az életemet úgy, ahogy van. Van elég pénzem, tudok utazni, megvenni magamnak mindent, amire szükségem van. Ha lenne gyerekem, körülötte forogna minden évekig, én meg eltűnnék az egészben.”


Forrás:

“Van egy hosszú listám arról, hogy milyen mentális nyavalyáim vannak. Nem akarom ezt továbbadni egy másik embernek, én is épp, hogy csak meg tudok vele bírkózni.”