Galéria

Sztárok, akik azért vállaltak el egy szerepet, hogy bevágódjanak a gyereküknél

Forrás: Richard Harris játszotta a Harry Potter első két részében Dumbledore-t, de eleinte nem is akarta elvállalni a szerepet. Végül azért mondott igent, mert az unokája felhívta telefonon, és viccesen közölte vele: "Papa, ha nem játszod el Dumbledore-t, nem állok szóba veled!" Az első két filmben így aztán ő alakította a varázsló iskola vezetőjét, azonban sajnos 2002-ben elhunyt.
Forrás: Kate Winslet rengeteg filmben tűnt már fel, de úgy fest, lányát ezek egyikével sem tudta lenyűgőzni. Végül azért mondott igent a Beavatott-filmek Jeanine-jének szerepére, mert úgy gondolta, a lánya iskolatársai ezt menőnek találnák, ergo lánya is így gondolná. Mia akkoriban 12 éves volt, és nagyon-nagyon imádta a dolgot, mert Kate tippje bejött, a sulis társak megőrültek a filmszériáért.
Forrás: Tudtad, hogy David Bowie szinkronszínészként szerepelt a SpongyaBob egyik epizódjában? Mindezt azért, mert hatéves kislánya imádta a sorozatot, és a zenész nagyon szerette volna meglepni őt. A terve bejött!
Forrás: Robert Downey Jr. maga kereste fel a Family Guy készítőjét, hogy szerepelhessen egy epizódban, mert a fia hatalmas rajongó. Ő lett így Patrick Pewterschmidt szinkronhangja, hogy lenyűgözhesse gyermekét vele. Tuti, hogy nagyon meglepődött fia!
Forrás: Michael Sheen az Alkonyat-filmekben játszotta Aro szerepét. És bizony a döntésében sokat számított, hogy akkoriban 10 éves kislánya hatalmas Twilight-fan volt, a színész pedig meg akarta őt lepni ezzel a hírrel. Igent mondott, gyermeke pedig nagyon-nagyon boldog volt a döntése miatt.
Forrás: Viggo Mortensent eleinte annyira nem is izgatta A gyűrűk ura Aragornjának szerepe, de fia annyira nagy rajongó volt, hogy szó szerint ragaszkodott hozzá. Sokszor beszélt erről édesapjával, mire rávette, a színész pedig utólag nagyon hálás is ezért. Hogy megköszönje neki, egyébként a fia többször is feltűnt a szériában, kisebb mellékszerepekben.
Forrás: Ryan Reynolds azért vállalta el a Pokémon – Pikachu, a detektív című filmben a karakter szinkronját, mert szerette volna, ha a gyerekei is látják (és imádják). Az utóbbi években ugyanis nem sok olyan filmet csinált, amit 16-18 év alattiak láthatnak, ez a film viszont így nekik is elérhető lett.
Forrás: Ben Affleck nagyon szerette volna, ha gyermekei menőnek találják, de például Argo című filmjét meg se nézték. Ezért döntött úgy, hogy bevállalja Batman szerepét, és bár elmondása szerint sok szenvedés volt a karakter megformálásában, amikor a jelmezben lépett be fia szülinapi partijára, a tekintete mindent megért!