Galéria

Észrevetted őket? - 8 baki a Jóbarátokból, ami eddig neked se tűnt fel

Forrás: Az 1. évad 1. pilot részében Rachel beköltözik Monicához, miután elhagyja vőlegényét Barryt, az esküvő napján. Ekkor mutatja be őt Monica Chandlernek, és úgy tűnik, hogy még sosem találkoztak, pedig a 10. évad 10. részében kiderül, hogy egy buliban csókolóztak, amikor Chandler egyetemista, Rachel pedig még gimis volt. Aztán az egyik visszaemlékezős hálaadásos epizódban is feltűnnek együtt Gelleréknél. Sőt a Régen volt című epizódban is találkoznak, amikor a kávézó helyén még egy pub áll. Egy szó, mint száz, nekik ismerniük kéne egymást!
Forrás: Pár éve az egyik rajongó szúrta ki, hogy a 8. évad, 5. részének egyik jelenetében, ahol Phoebet mutatja a kamera, nem Monica ül vele szemben, hanem egy másik hölgy, majd amikor a kamera Monicára vált, megint ő ül a kanapén.
Forrás: A 9. évad 15. részében egy pillanatra eltűnik Rachel, és helyette egy statiszta áll Joey mögött.
Forrás: Az 1. évad 23. részében, amikor Carol megszüli Ross kisfiát Bent, az ápolónőt June Gable játssza, ami azért érdekes, mert ő alakítja Joey ügynökét, Estelle-t is.
Forrás: Az egyik epizódban Ross márciusban ünnepli születésnapját, majd amikor Gunther Rachel születésnapja után érdeklődik, akkor Ross hozzáteszi, hogy az övé decemberben van. Végül a 9. évad 2. részében, amikor Ross és Joey kórházban vannak és Joey tölti ki a beteglapot neki, akkor pedig azt mondja, hogy október 18-án született.
Forrás: Az első évadban elhangzik, hogy a barátok közül Joey a legfiatalabb a maga 29 évével, ám amikor Rachel kiborul a 30. szülinapja miatt a 7. évad 14. részében, akkor többek közt Joey is visszaemlékszik a 30. szülinapjára. Ami, ha tényleg ő a legfiatalabb a csapatban, akkor sehogy se jön ki.
Forrás: Az IMDb szerint Green, ám a sorozatban más példát is láthattunk rá...
Forrás: Az 5. évad 8. részében mindenki felidézi, hogy melyik volt a legrosszabb hálaadás az életében, itt hangzik el az a történet, amikor 1988-ban Monica véletlenül levágta Chandler lábujját. A kórházba érve az orvoson néha rajta van a gumikesztyű, néha pedig nem.