Galéria

Apja lánya! A legjóképűbb hollywoodi apukák és szépséges lányaik

Forrás:

Ryan Reynolds híresen jó férj és apa. Feleségével, Blake Livelyval három lányuk van, és Ryan maximálisan kiveszi a részét a szülői teendőkből. Van, hogy hónapokat ő van a lányokkal, akik közül a legidősebb, Inez csodásan mutat apja oldalán.


Forrás:

John Legend is nagyon szerencsés, hisz feleségével, a modell Chrissy Teigennel tökéletes párt alkotnak, mindig vidámak és rajonganak egymásért, illetve gyerekeikért is. Legend kislánya Luna pont olyan örökké mosolygó, vidám természet, mint az apukája.


Forrás:

Channing Tatum házassága ugyan zátonyra futott, de maximálisan ellátja apai teendőit lánya, Everly körül. Ha kell, egy egész napot eltölt Disneylandben, ami a lánya kedvenc helye. Egyszerűen gyönyörűek együtt.


Forrás:

Chris Hemsworth nemcsak a vásznon egy szuperhős, hanem a való életben is. Mesterien egyensúlyoz a férj szerep, az apa lét és a karrier között. Lányát, India Rose-t mindennel megismerteti, a kislány pedig még a sporteseményekre is imád elmenni apukájával, aki bizony gyönyörű külsejét is örökölte a híres papától.


Forrás:

David Beckham és lánya, Harper igazi szerelemben vannak, ami néha ki is veri a biztosítékot a fanyalgóknál. Beckhaméknél ugyanis például szokás a gyerekeknek szájra puszit adni. Persze David maximálisan gondos szülő nemcsak a lányával, de 3 fiával is, a gyerekek mindegyike a saját kis útját járhatja. Lányával azonban igazán különleges a kapcsolata.


Forrás:

A sziklaszilárd Jason Momoa bizony mindig ellágyul, ha a lányáról, Loláról van szó. Bár a férfiak általában nem szeretnek annyira shoppingolni, a kis Lola bármikor képes erre rávenni híres apját. Mondanunk sem kell, egymás hasonmásai.