Galéria

Sötét titkok a vígjátéksorozatok világából - Többet nem nézel ugyanúgy a kedvenc műsoraidra!

Forrás:

A Bob Burgerfalodája című rajzfilmsorozat eredetileg sokkal brutálisabb sztorival rendelkezne. A korábbi tervek szerint a Belcher család tagjai kannibálok lettek volna és a híres hamburgerek pogácsája emberhúsból készült volna. Szerencsére ezt az ötletet később elvetették.


Forrás:

David Angell, a Frasier című sorozat alkotója és producere meghalt a szeptember 11-ei terrortámadásban. Neki való tisztelgésképp a sorozatban Niles Crane és Daphne Moon Davidnek nevezték el a gyereküket.


Forrás:

A Balfékek című sorozat forgatása során Chevy Chase többször is kifejezetten nem PC módon szólt be Donald Glovernek, de a sorozat készítőjével Dan Harmonnal sem félt bármikor összerúgni a port. Harmon és Chase mindketten nehéz karakterek, ami végigkísérte a sorozatot apróságokból kirobbant balhék formájában. Végül a színészt ki is írták a történetből, elég hirtelen.


Forrás:

Will Smith kizárólag azért vállalta el a Kaliforniába jöttem szerepét, mert több millió dollárral tartozott az amerikai adóhivatalnak, az IRS-nek. A Grammy elnyerése után Smith belevetette magát a pazarló hollywoodi életbe, aminek következtében túlköltekezett, és ezt idővel az IRS is megneszelte.


Forrás:

Martin Lawrence híres sorozata a Martin 1997-ben ért hirtelen véget, amikor a sorozat szerinti felesége, Tisha Campbell szexuális zaklatásért feljelentette. Campbell már 1996-ban kiszállt a sorozatból, de beleegyezett, hogy még leforgatja a hátralévő részeit azzal a feltétellel, hogy Lawrence-t nem engedik be a forgatásra közben. 2020-ban egy Instagram komment alapján úgy tűnik, hogy mindezt maguk mögött hagyták és újra jóban vannak.


Forrás:

Matthew Perry a Jóbarátok teljes forgatása alatt nagyon komoly Vicodin függőségben szenvedett. Annyira, hogy 2001-ben két és fél hónapra beköltözött egy rehabilitációs központba. Azóta állítása szerint sikeresen kigyógyult a függőségéből.