Galéria

Kielemezték Katalin és Vilmos testbeszédét fotóikon, érdekes dolgot vettek észre a végén

Forrás: Jó pár évvel az esküvőjük előtt készült róluk ez a fotó, az egyetemi évek alatt, 2005-ben. Egy szakértő rögtön kiemelte, hogy ezen a képen nincs beállított pózolás, csak spontán, őszinte mozdulatok érzések. Az, ahogy Katalin szerelme felé fordul, és Vilmos megfogja a kezét, arra utal, hogy nagy kötődés volt közöttük, és nagyon ragaszkodtak egymáshoz.
Forrás: Ugorjunk előre 5 évet, ez a fotó ugyanis 2010-ben készült, amikor egy barátjuk esküvőjére indultak. Itt még nem jegyezték el egymást, de a szakértő szerint a testbeszédük alapján számítani lehetett rá. Az, ahogy Vilmos testével is Katalin felé fordul, arra utal, hogy még egy ilyen pörgős eseményen is minden figyelmét felé irányítja. Érdemes megfigyelni azt is, hogy a karjuk folyamatosan összeér, ezzel utalva arra, hogy közel akarnak lenni egymáshoz.
Forrás: Nem sokkal később meg is jött a bejelentés, miszerint eljegyezték egymást. Íme a hivatalos fotó, ami a szakértő szerint kifejezetten különleges testbeszéd szempontjából. Ahogy Vilmos megdönti felső testét menyasszonya felé, arra utal, hogy még az ilyen beállított, hivatalos pillanatokban is támaszkodik rá.
Forrás: Mivel a királyi család tagjaként a nyilvános ölelések, csókok, kézfogások nem igazán férnek bele, így a 2011-es esküvőjükön is visszafogottabbnak kellett lenniük a kamerák előtt. De szakértők szerint az, hogy még közben is folyton egymás tekintetét keresték, és mindvégig hatalmas mosoly ült az arcukon, egyértelműen annak jele, hogy nagyon boldogok voltak ezen a napon.
Forrás: 2012-ben az olimpiai játékokon kapták lencsevégre ezt a pillanatot. Noha biztos, hogy a szurkolás élménye is szerepet játszik örömujjongásukban, a testbeszéd-elemzők szerint a kapcsolatukról is árulkodik ez a szoros ölelés. A testük szív alakot formáz, ami arra utal, hogy 2012-ben is nagy volt a szerelem, és jól érezték magukat egymás társaságában.
Forrás: 2015-ben, miután Sarolta hercegnő megszületett, a róluk készült fotók már egy másfajta, ám ugyancsak különleges kapcsolatról árulkodtak. A szakértő szerint érdemes megfigyelni, hogy nagyon sokszor ugyanarra az egy dologra fókuszálnak mindketten, ami arra utal, hogy szoros egységet alkotnak. Jelen esetben ez kislányuk volt, de a nyilvános eseményeken is látszik, hogy egy hullámhosszon vannak. A tény pedig, hogy Vilmos közben hátulról átöleli feleségét, arra utal, hogy próbálja őt minél nagyobb biztonságban tudni.
Forrás: 2016-ban az Alpokba utaztak, és ekkor készült róluk ez a játékos fotó. Míg a kamerák előtt muszáj hivatalosnak maradniuk, addig jól látszik, hogy a hétköznapokban a kapcsolatukat játékosság, és nem utolsó sorban szenvedély jellemezte. A szakértő szerint a szoros ölelés határozottan erre utal!
Forrás: 2018-ban, Meghanék esküvőjén egészen más testtartást véltek felfedezni a szakértők Katalinék között. A hercegné mozdulatai feszültségre utaltak, fáradtságra, és a romantikus pillantások is elmaradtak. Később egyébként kiderült, hogy ekkortájt több vita is kialakult köztük és Harryék között, illetve Lajos herceg is néhány hete született meg, így ez együtt lehetett befolyással Katalinék testbeszédére (és kapcsolatára) is.
Forrás: Amikor 2019-ben megjelentek a kamerák előtt, sokaknak feltűnt, hogy a testbeszédük sokkal formálisabb volt, mint általában. Bár Vilmos herceg mindvégig felesége mellett volt, a testtartása feszültebbnek tűnt, és Katalin hercegné is mindvégig táskáját szorongatta. Ez volt egyébként az az időszak, amikor a lapok arról pletykáltak, hogy Vilmos hercegnek egykor afférja volt Katalin egykori barátnőjével, de erről sosem nyilatkoztak, és többek szerint is csak kacsa volt a hír. Mindenesetre lehet, hogy ez némi gondot okozott kettejük között a testbeszéd alapján.
Forrás: A pandémia idején viszont ismét pozitív változást fedeztek fel a szakértők! Élő videós bejelentkezéseik során jól látható volt az, hogy ismét összhangba kerültek, mozdulataik arra utaltak, hogy eltűntek a viharfelhők. Érdemes megfigyelni, hogy mindketten egymás irányába döntik fejüket, ami egyfajta intimitást és közelséget jelképez kettejük között, ráadásul válluk is folyamatosan összeért.
Forrás: Ezek a fotók azt bizonyítják, hogy minden házasságban vannak hullámvölgyek, de a kitartás, a közös munka és az egymás iránti tisztelet segíthet leküzdeni őket. A fenti fotó 2021 májusában készült a hercegi párról, és jól látszik, hogy mindig figyelnek egymásra, és a láng még ott van közöttük!
Forrás: Ez pedig épp 2022 tavaszán, karibi útjuk során. A hercegi pár boldognak, önfeledtnek tűnt, még táncot is lejtettek a kamerák előtt.