Galéria

3 csillagjegy, akinek nem lesz túl szerencsés az elkövetkező egy hónap

Forrás: Kicsit megszaladt veled a ló költekezés szempontjából az utóbbi hónapokban, ám egészen idáig nem foglalkoztál a dologgal. Most viszont hirtelen realizálódott benned, hogy ez így nem lesz jó, ráadásul az adósságok is egyre csak gyűlnek. Ne ess kétségbe, ilyen időszak minden ember életében előfordul, ha a jövőben jobban odafigyelsz a költéseidre, akkor hamar minden helyreáll!
Forrás: A magánéletedben minden a legnagyobb rendben van sőt, talán még soha nem voltál ennyire boldog, a munkádra viszont ez már kevésbé igaz. Az elmúlt időben már érezted, hogy karrier szempontjából kicsit megrekedtél, ez az egy hónap viszont végleg rádöbbent arra, hogy jelenleg nem azon a helyen vagy, ahol igazán lenni szeretnél, a rád nehezedő folyamatos nyomás pedig odáig is fajulhat, hogy még nyáron felmondasz. De nyugi, a változástól nem szabad félni, ugyanis a nehéz időszakot mindig valami sokkal jobb követi!
Forrás: Az utóbbi időben rengeteget változtál, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy rossz irányba, sőt! Emiatt viszont úgy érzed, hogy távol kerültél a párodtól érzelmileg, ő ugyanis ugyanazon az úton halad, amin eddig ketten mentetek. Érdemes átbeszélni a dolgokat, hogy hova tart a kapcsolat, és persze, hogy ki mit szeretne a jövőben, ha ugyanis a célok már nem egyeznek, lehet, hogy érdemes elengedni egymást.