Galéria

Azonnal ki kell próbálnod: szinkronúszók atomtartós sminktermék tippjei

Forrás: Ha az ember víz közelébe megy, akkor szinte tuti, hogy elfelejti a szemhéjfestékeket, hiszen nem akarjuk, hogy az egész arcunkon megjelenjen az a szín, amit a szemünkre szántunk eredetileg. Erre nyújt tökéletes megoldást a szinkronúszók titkos trükkje! Ők ugyanis az Aqua Seal nevű terméket használják rendszeresen, amit, ha összekeversz BÁRMILYEN szemhéjfestékkel, az garantáltan vízálló lesz!
Forrás: Ha pedig a szemhéjfesték tökéletes, akkor jöhetnek a szempillák! A szinkronúszók meglepő módon egy szuper árú darabra esküsznek, szerintük ugyanis a Maybellinne Great Lash Blackest Black szempillaspirál bírja a legjobban a vízben "pancsolást".
Forrás: Ha azt szeretnéd, hogy gyönyörű rózsás árnyalatú legyen az arcod, de a legtöbb pirosító vízparton nem tartós, akkor erre van egy szuper tippünk, persze egyenesen az olimpikonoktól! Ők a Benefit Cosmetics termékét használják, elmondásuk szerint pedig a hatása ugyanolyan marad a vízben fürdés után is, mint előtte!
Forrás: Oké, talán ez az egyetlen termék, amin nem lepődtünk meg, hiszen a Maybelline SuperStar Matte Ink szó szerint levakarhatatlan, aminek még a víz sem tud ártani! Hétköznapra és vízpartra is tökéletes!