Galéria

Ez vár rád a csillagjegyed szerint az év legszerencsésebb napján, augusztus 8-án

Forrás: Az újhold az Oroszlánban jár, ráadásul augusztus 8-án? Ez számodra kreativitást hoz magával, és végre tisztábban látod magad előtt az utat! Elkezdesz rájönni, mi az, ami igazán boldoggá tesz, és mi az, amit el kell engedned, határozott személyiséged pedig segíteni fog az előrelépésben. Az tuti, hogy ezen a napon nagyon jó kedvedben leszel!
Forrás: Számodra ez a nap új kezdetet hoz magával a magánéleted terén. Ez jelentheti egy vita lezárását, egy új otthont, vagy akár egy olyan pozitív családi eseményt, amire már nagy szükséged volt. Akárhogy is, ez új utat nyit meg előtted - és nem csoda, hogy fülig ér majd a szád egész nap!
Forrás: Szombaton te úgy fogod érezni, hogy kommunikációs téren csúcson vagy! Rengeteg mondanivalód lesz, és úgy érzed majd, nem akarod többé elnyomni magadban a véleményed. A legjobb pedig, hogy az újhold segíteni fog abban, hogy ezeket a gondolatokat a lehető legjobban oszd meg másokkal, így még vita sem lesz a végén. Nyugodtan hagyatkozz erre az oldaladra, meglesz az eredménye!
Forrás: Anyagi téren pozitív változásokra készülhetsz, úgyhogy ideje megtenni azt, amin már régóta gondolkodtál. Állást váltalán? Beszélni szeretnél a főnököddel a fizetésedről? Esetleg van egy befektetés, amibe belevágnál, de sokan eltántorítottak? Most a bátraké a szerencse, és ha mersz lépni, jó dolgok várnak rád.
Forrás: Észre fogod venni, hogy ezen a napon bizony te vagy a középpontban! Amúgy is szereted, ha rád figyelnek, de most igazán elemedben leszel, tele jó ötletekkel, amelyekkel érdemes lesz foglalkozni. Olyan energiák szabadulnak fel benned, amelyek segítenek, hogy a legjobbat hozd ki magadból, az életed minden terén.
Forrás: Úgy érzed, rád férne már egy kis mentális feltöltődés, és legalább néhány óra egyedüllét. Augusztus 8-án érdemes erre sort kerítened, mert az energiáknak köszönhetően ez a pihenés meghozza gyümölcsét, és segít feltöltődni. Most végre hallani fogod a saját gondolataidat, és azt is látni fogod, mire van igazán szükséged a boldogságod érdekében.
Forrás: A Mérlegeknél gyakori, hogy egy kapcsolatban elfelejtik önmagukat, de ez a nap ráébreszt téged arra, hogy ki is vagy valójában. Végre tisztábban látod majd önmagadat, és azt is, ki szeretnél lenni - ahogy arra is ráébredsz, boldog vagy-e a jelenlegi kapcsolati helyzetedben. A megérzésedre érdemes most hallgatni, mert az önfejlesztés kerül előtérbe az életedben.
Forrás: Karrierfronton nagy változások következnek, és bár nem feltétlenül rajongsz azért, ha mindenki rád figyel, ezt most nem tudod elkerülni. De a legjobb, hogy nem is akarod! Hirtelen megnő irántad az érdeklődés, és ez nem csak az önbizalmadra hat pozitívan, hanem egyúttal a jövődre is. Hallgass a szívedre, hogy a legjobb döntést tudd meghozni.
Forrás: Már régóta fontolgatsz egy utazást, és most, augusztus 8-án végre megjön a bátorságod arra, hogy bevállald! Akár csak lefoglalod, akár már el is indulsz, most nem fogod megbánni, hogy mersz lépni, hiszen olyan kaland következik, amire mindig is vártál. A spirituális energiáid elkezdenek feltöltődni, és a végére teljesen megváltozhatsz - pozitív értelemben!
Forrás: A legszorgosabb csillagjegyként gyakran a háttérbe sorolod magad, pedig neked is kijár a kényeztetés! Ezen a szombati napon végre a párkapcsolatodra és a saját boldogságodra fogod helyezni a hangsúlyt, és belátod, hogy nem mindent csináltál jól. Ez az észrevétel pedig alapjaiban változtathatja meg a kapcsolataidat - legyen az baráti vagy szerelmi viszony.
Forrás: Augusztus 8-án nálad minden figyelem a barátokra és családra helyeződik. Most különösen erős kötődéseket tudsz kialakítani másokkal, úgyhogy ideje felkeresni azokat a régi ismerősöket is, akikkel már nagyon régóta nem beszéltél. A felszabaduló energiák ugyanis közelebb hoznak titeket egymáshoz, épp ezért egy randit is érdemes betervezni a hétvégébe!
Forrás: Ezen a napon azt fogod érezni, hogy szükséged van a változásra, új hobbira, szokásokra; bármire, ami kimozdít a mókuskerékből. Nagyon erőteljesen érezni fogod azt az energiát, amit ez a nap magával hoz számodra, épp ezért nem is tudsz a szokásos dolgaidra koncentrálni. Érdemes ezt a helyzetet arra használni, hogy megtaláld, mivel és kivel éreznéd igazán jól magad.