Galéria

Katie Holmes, Jennifer Lopez gyerekei szédítő ütemben válnak majdnem felnőtté

Forrás: Jennifer Lopez (51) lánya (a képen balra, szürke felsőben) és ikertestvére, Max 2008-ban született. A szülők, JLo és Marc Anthony azóta elváltak, az énekesnő Alex Rodriguez ex-baseball-sztárral (45) és annak korábbi házasságából származó gyerekeivel alkot idilli mozaikcsaládot.
Forrás: Hugh Jackman (51) és felesége, Deborra-Lee Furness (64) Oscar mellett a most 15 éves Avát is örökbefogadták. Atyaúristen, de nagy már ez a fiú!
Forrás: Kate Moss (46) és Jefferson Hack vágó közös gyermeke 2002-ben született. A modell aztán több férfival élt együtt, most egy régi német nemesi család sarjkával Nikolai von Bismarck fotóművésszel (33) él kapcsolatban már néhány éve.
Forrás: Na jó, ez tényleg nem ér. Hiszen tegnap született! Akárhogy is, édesanyja, Katie Holmes (42) nemrég ezt nyilatkozta Suriról (pedig ritkán szokott ilyet): „Mindig erős személyiség volt. Bármit csinál, keményen összpontosít rá. Szorgalmas.” Az édesapa, Tom Cruise vehemensen cáfolta a híreszteléseket, miszerint ő már nem tartaná a kapcsolatot Surival, mivel a lány és édesanyja nem tagjai a Szcientológia Egyháznak.
Forrás: James Marsden színésznek (Halott vagy, Westworld) magának is olyan kölykös arca van, nehéz elhinni, hogy már 46 éves, hát még, hogy felnőtt gyerekei vannak! Mondanunk sem kell, hogy Jack nem tékozolja el a genetikai lottónyereményét: máris komoly modellszerződések vannak a zsebében. A fiatalembernek egy húga, Mary (15) és egy öccse, William (8) is van; utóbbi James egy későbbi kapcsolatából született.