Galéria

Híres emberek, akik visszatekintve már utálják egy-egy kinézetünket

Forrás:

A hollywoodi óriás a 90-es években még teljesen másképp nézett ki. A híres garbós, övtáskás szettjére azóta sem büszke, de szerencsére kellő humorral kezeli a dolgot, az interjúiban mindig megragadja a lehetőséget, hogy saját magát cikizze.


Forrás:

A Sikoly 3-ban nagyon rövidre vágott frufruval szerepelt, amitől a hideg is kirázza a mai napig. Exférje David Arquette beismerte, hogy a hírhedt frizuráért ő a felelős, ugyanis ő javasolta Courteney-nak a Bettie Page stílust. Hát nem jött be.


Forrás:

A Met Gálán viselt ikonikus ruháját, és az azutáni mémáradatot annyira gyűlölte, hogy akárhányszor meglátta, hogy az interneten egy kanapéhoz hasonlították a ruhájának mintáját, sírva fakadt. Érdekesség, hogy az eseményre két ruha közül választhatott volna: egy fekete, és a híres virágmintás darab. Habár ő sokkal inkább preferálta volna a feketét, tekintve, hogy nem érezte jól magát a bőrében terhesen, Anna Wintour stylist mégis rávette, hogy a virágmintás darabot válassza. Valószínűleg azóta is bánja a döntést.


Forrás:

Sosem szerette Rachel haját, teljesen ki volt tőle borulva. Ezt árulta el egy 2015-ös interjújában. Ráadásul Rachel jellegzetes frizuráját nem is tudta egyedül megcsinálni, minden forgatásnál fodrászra volt hozzá szüksége.


Forrás:

Az egy dolog hogy évekig vasalta a haját, mert gyűlölte, hogy hullámos, de ahogy teltek az évek, mire megszerette a fürtöket, a haja magától kiegyenesedett. 2016-ban pedig szintén Anna Wintour javaslatára hidrogénszőkére festette a haját, amit azóta is gyűlöl. Azt mondta: “Visszanézed a régi képeidet és úristen, mennyire rosszul néztem ki!”


Forrás:

Elmesélte, hogy ha belegondol, hogy mennyi munkája volt abban, hogy úgy nézzen ki, ahogy a Baywatch-ban szerepelt, inkább soha többet nem akar ennyire kigyúrt lenni. Teljesen életszerűtlen elvárásoknak kellett megfelelnie, mert ha akár csak több vizet ivott mint kellett volna, a hat kockából négy lett és ez teljesen kikészítette.