Galéria

Trükkök és kamuk a sorozatokban, amiket valószínűleg sosem szúrtál ki

Forrás: A The Good Place című sorozatban a rákok, amiket Kristen Bell evett, szigorúan gumiból voltak, ugyanis a színésznő vegetáriánus volt már akkor is évek óta.
Forrás: Az ismert show-ban mindhárom finalistával felveszik azt a részt, hogy örülnek a győzelemnek, és csak az adásba kerülés napján tudják meg, melyik az igaz, hogy nehogy elszólják idő előtt az eredményt.
Forrás: A Jóbarátokban, mikor Monicát megcsípte a medúza, és azt javasolták, Chandler pisilje le, valójában a készítők tisztában voltak vele, hogy ez hülyeség, mert az csak jobban felélénkíti a fájdalmat.
Forrás: A Grace klinikában a sok véres jelenetben a vért piros zselatinnal és csirkezsírral oldották meg. Egészen élethűre sikerült!
Forrás: Elég jól leplezték, hogy John Krasinski fején a harmadik évad utolsó hat részében parókát viselt, mert addigra egy másik szerep miatt le kellett nyírnia a haját teljesen kopaszra.
Forrás: A népszerű show-ban James Corden általában nem is igazából vezet, csak úgy filmezik, mintha mozogna a kocsi, erre egy speciális eszközzel segítenek rá, hogy így tűnhessen.