Galéria

Ez a 4 csillagjegy érdeklődik legkevésbé a szex iránt

Forrás: Nem arról van szó, hogy a Mérleg ne szeretné a szexet, de számára az intimitás nem elsősorban ezt jelenti. Neki fontosabb a barátság, a kötődés, a közös programok és a minőségi idő, a szex pedig ennek megkoronázása. Ebből kifolyólag ő ritkábban bújik össze a párjával, de amikor igen, akkor 100%-ig beleadja a maximumot érzelmileg is.
Forrás: A Vízöntő a szabadságát nagyra értékeli, és ha kapcsolatot kezd valakivel, annak érzelmi okai vannak - és nem szexuális. Számára az együttlétek persze fontosak, de nem a legfontosabbak, épp ezért szeret várni az első összebújással is. Egyébként sokszor nehezen tud kötődni a másikhoz az ágyban, ez okozott már gondokat olyan kapcsolatokban, ahol nem volt biztos az érzéseiben.
Forrás: A Szűzről tudni kell, hogy szeret kísérletezni az ágyban, és a szex az, amiben el tudja engedni magát. A gond viszont az, hogy ez a jegy annyira szereti megtervezni a napjait, és mindig azt az elvet vallja, előbb jön a munka, aztán a szórakozás, hogy végül nehezen jut el magáig a szexig. A nem megfelelő partner mellett el is feledkezik ennek fontosságáról, ezért kell neki egy olyan társ, aki képes megtanítani őt arra, hogy néha muszáj lazítani, és félretenni a kötelezettségeket.
Forrás: Az Ikrek számára az intellektuális beszélgetések, nevetések, közös programok adják meg a hangulatot a szexre. Ha ez nincs meg, és ez a zodiákus úgy érzi, hogy mentálisan nincs kielégítve, az együttlétekre sem helyez túl nagy figyelmet, és nehezen tud hangulatba kerülni hozzá. Jó hír viszont, hogy ha a partnerével hosszasan tud beszélgetni, és nem unatkozik, könnyedén megjön a kedve az összebújáshoz is.