Galéria

10 férfi híresség, akik nem vetik meg a botoxot, se a szépészeti beavatkozásokat

Forrás:

Kezdjük a sort egy tapasztalt rókával. Na, nemcsak a filmezés terén számít tapasztaltnak Stallone, hanem a test és az arc átszabatásában is van egy kis rutinja. A színész korát meghazudtoló formában van. Edz, állítólag nem is nagyon kíméli magát, ám ennél még kíméletlenebb a plasztikai műtétek terén. Saját maga sem rejti véka alá, hogy számos műtéten esett át. Itt felvarratott, ott bevetetett, volt, hogy idegkárosodást is szenvedett egyik-másik műtét közben egy adott terület, de azért az arca még mindig jobban néz ki, mint a következő dián szereplő színésztársáé.


Forrás:

Iskolapéldája lehetne annak, hogy hogyan ne vidd túlzásba a plasztikai műtéteket. Az angol Independent magazin egyszer azt írta, hogy Mickey Rourke változó arca a hollywood-i önpusztítás szimbóluma. A színész külseje most, fényévekre van attól, amit nők milliói szúrtak ki maguknak még a 9 és ½ hét című filmben, amiben Kim Basinger partnere volt.

 A színész első arcműtétei a boxolásból szerzett sérüléseit igyekeztek eltüntetni. Ám mivel az eredmény soha nem az lett, amit várt volna a színész, így egy végeláthatatlan utazás vette kezdetét, mely során implantátumok és felvarrások sokasága következett.


Forrás:

Ki gondolta volna, hogy még maga Batman sem elégedett a külsejével! Bizony, a színész karrierje elején a tökéletes mosoly kulcsát kereste, amikor hófehér fogimplantátumokat rakatott be. A hollywood-i mosoly meghozta a sikert, háromszor is eljátszhatta Gotham város megmentőjét, és még mosolyognia sem kellett.


Forrás:

A Grace Klinika sármos Dr. Shaperd-je nemcsak a sorozat forgatása során került közelebb a sebészeti osztályhoz. Karrierje elején jobbnak látta, ha igazíttat az orrán, így egyenesebbre szabatta azt.


Forrás:

Senki nem tud úgy futni egy filmben, mint ahogy Tom Cruise. És az a dinamizmus, amit a vásznon jelenít meg, a magánéletében is jellemző rá. Az 58 éves szupersztár bármilyen küldetést véghez visz a való életben is. Imád repülni és bármikor ki is ugrik ejtőernyővel, mint ahogy 2018-ban James Corden showjában is skydive-olt. Az örökifjú mentalitáshoz, örökifjú külső is dukál. Így sokat sportol, odafigyel mit eszik és rendszeresen botoxoltat. Orrát is átszabatta már!


Forrás:

Mondják, a színész felesége, Catherine Zeta-Jones színésznő tartja fitten a 77 éves Michael Douglas-t. Lehet benne valami, de az is biztos, hogy a plasztikai műtétek is sokat húznak a ráncain. Vagyis inkább azok eltüntetése. Szemét, egész biztosan egy szépészeti műtétnek köszönhetően formázta át, és az évről évre eltűnő ráncait a botox injekcióknak köszönheti.


Forrás:

A volt sportoló, majd színész -becenevén a Szikla- igen imponáló testalkatát sem a szél hordta össze. Komoly testépítés van minden izom fejlesztése mögött. Ám volt olyan zsírpárna, amivel ő sem tudott leszámolni. Ez pedig nem volt más, mint a mellkasán lévő zsírszövet. Míg nőknél előnyösebb, ha ebből több van, addig a férfiaknál ez nem éppen mutatós. Dwayne Johnson ezt műtette meg magán, amit nem is titkolt el.


Forrás:

Mintha George Clooney-n se fogna az idő. Merthogy az ő plasztikai sebésze is jól végzi a dolgát. A színész felső szemhéjánál megereszkedett bőrt, megműtette, így nyílt tekintete 60 éves kora ellenére is olyan, mint 30 évvel ezelőtt.


Forrás:

A 44 éves színész is azon férfi színészek egyike, aki karrierje érdekében alakított egy kicsit az arcán. Egész pontosan az orrát operáltatta át. Nem mintha nem lett volna mindig jóképű, és az igazat megvallva szerencsére nem is látszik az arcán a beavatkozás.


Forrás:

Az ördögi szakács akkor gondolkodott el először egy komolyabb arckezelésen, amikor a gyerekei érmeket raktak a homlokán futó ráncok barázdáiba. Lézeres kezelés és botox is része volt a megfiatalodásának.