Galéria

6 esküvői sztori, amit el sem hinnénk, ha nem a meghívott vendégek mesélték volna el

Forrás:

Voltam egy esküvőn, ahol a menyasszony mostoha anyukája egy brutál módon kivágott ruhában érkezett meg, a sztorihoz pedig hozzátartozik, hogy hatalmas szilikon mellei voltak (csak azért írom le mindezt, hogy tökéletesen el tudd képzelni a szitut). A menyasszony édesanyja a lagzin elég durván lerészegedett, az egyik pillanatban pedig magához ragadta a mikrofont és ezt mondta:
„Én vagyok a menyasszony igazi anyja, és a melleim is igaziak!”


Forrás:

A legutóbbi esküvőn, amin voltam, a vőlegény tanúja megmutatott egy videót a kivetítőn, amin a vőlegény a legénybúcsúján valamit feldug a fenekébe. Ha nem látom a saját szememmel, akkor nem is hiszem el!


Forrás:

Voltam egy esküvőn nem is olyan régen, ahol az egyik koszorúslány egy szívet melengető sztorit mesélt el a beszédében arról, hogy milyen szuper volt az édes hármas a vőlegénnyel és a menyasszonnyal. És nem, nem viccelt.


Forrás:

Mindenki ismeri a szokást, amikor a lagzin a násznép akárhányszor ütögeti a poharat vagy a tányért, a párnak csókolózni kell. Ezen az esküvőn az első ilyen „ütögetésnél” a menyasszony elképesztő mélyen ledugta a nyelvét a vőlegény torkán, mindezt hihetetlenül hosszasan. Annyira hosszasan, hogy egyszer csak odament az anyósa, és erővel szétválasztotta őket. Ezután egyszer sem ütögette senki a poharát vagy a tányérját...


Forrás:

Az egyik legszürreálisabb élményem pár hete történt. Tudni kell, hogy a menyasszony meg akarta tartani a saját vezetéknevét az esküvő után is, de mivel tudták, hogy a vőlegény apukája nagyon konzervatív, ezért előtte nem szóltak neki erről. Amikor viszont a pap a szertartás végén bejelentette, hogy hogyan hívják a párt mostantól, az apa felállt, azt kiabálta, hogy „te rohadt ribanc”, majd kiment a templomból.


Forrás:

Oké, ez a sztori inkább számomra volt kínos, az esküvő amúgy szuper volt. Szóval az történt, hogy egy olyan esküvőn vettem részt, ahol a 300 ember közül CSAK ÉN voltam akkoriban szingli. Amikor a menyasszony eldobta a csokrot, csak én álltam ott, amit 298 ember nézett végig. Igen, elkaptam a csokrot...