Galéria

7 egyszerű nyári dekortrükk, ami feldobja az otthonod

Forrás:

Néhány éve újra hódítanak a fehér falak a színesekkel szemben, ami nyáron extra hűsítő hatást biztosít. Szóval, ha nálad is eleve ilyen színű a nappali vagy a hálószob fala, akkor nyert ügyed van. Elég, ha beszerzel mellé néhány fehér, krémszínű és kék párnát, illetve plédet, esetleg szőnyeget, és máris tengerparti életérzésed lesz.


Forrás:

Az egyik legegyszerűbb trükk, ami főleg akkor működik, ha klímás lakásban élsz, hogy citromokat és narancsokat helyezel az asztalok közepére egy gyümölcstartóban. Nemcsak nyári életérzésed lesz, de még több gyümölcsöt fogsz fogyasztani, ha állandóan a szemed előtt csücsülnek majd a narancsok!


Forrás:

Pakold el a szekrény mélyére a sötét, nehéz ágytakarót. Ehelyett jöhetnek a könnyed nyári anyagok: a lenvászon, a selyem és a szatén. Nemcsak feldobják a teret, de az ilyen fajta ágyneműk alatt kevésbé lesz meleged a kánikulában.


Forrás:

Ha tavasszal és nyáron szívesen viselsz virágmintás ruhákat, akkor a lakásodat se hagy ki a jóból. A színes, élénk minták ugyanis feldobják a teret és megelevenítik a nyári természet szépségét az otthonodban is.


Forrás:

Ne csak a belső terekre gondolj: dobd fel a teraszod is néhány extra kiegészítővel. Válassz ki egy konkrét témát, ami alapján berendezed, a tengerparti kék-fehér dizájn és a dzsungel idén is nagyon menőnek számít.


Forrás:

Mi más juttathatná jobban eszedbe a tengerpartot, mint a kagyló? Rengetegféle kagylós tárgy közül választhatsz, amivel becsempészhetsz egy kis Olaszországot (meg persze bármilyen más tengerparti országot) a fürdőszobádba vagy épp a nappalidba.


Forrás:

Szintén nagyon egyszerű trükk, ami instant feldobja a teret, ha lecseréled a lámpaernyőt valamilyen színes, esetleg mintás verzióra.