Galéria

Híres férfiak, akikről azt pletykálják Hollywoodban, hogy kicsi a péniszük

Forrás:

Brad Pittről ketten is sugallták, hogy nem valami nagy a pénisze. Az egyik volt barátnője, a zenész-színész Juliette Lewis volt egy koncertjén, a másik pedig maga George Clooney, aki Brad kocsijára ragasztott egy „Small Penis Onboard” matricát. Azért mi reméljük, hogy mindkét barát inkább csak viccnek szánta.


Forrás:

Jude Law bármekkora szívtipró is, a paparazzók lebuktatták 2005-ben, amikor lefotózták őt és a „kicsi Jude-ot”. Bár tudjuk, hogy van az a fajta, amelyik csak akcióban nő nagyot, és a fürdőruhás képeit elnézve is minimum egy átlagosnak azért mondható mérete.


Forrás:

Shia LaBeouf maga ismerte el egy Playboy interjúban, hogy őt nem áldotta meg „hatalmas tehetséggel” a mindenható. Hogy mekkora is az, azt viszont tavaly egészen jól láthattuk a Pieces of a woman című drámában.


Forrás:

Az örök cuki és egyszerre dögös Enrique Iglesias is maga jelentette ki egyszer, hogy kicsi a mérete, de ezt valószínűleg viccnek szánta. Arról beszélt ugyanis, hogy piacra fog dobni egy extra kicsi kondomot, mert amikor magára valót keres, sosem talál, és ez egy jó piaci rés.


Forrás:

Ashton Kutcherről volt szerelme, az azóta tragikusan elhunyt Brittany Murphy nyilatkozott kétértelműen egy talk showban. A lány azt mondta Ashton és Demi Moore kapcsolatára, hogy náluk úgy tűnik sem a kor, sem a kis méret nem számít. A színész sosem reagálta le az élcelődést.


Forrás:

Az ügyeletes James Bondnak, Daniel Craignek állítólag pénisz dublőrt kellett alkalmaznia a Casino Royale-ban, mert a sajátja nem lett volna igazán látványos.