Galéria

Miket mondjatok a szex előtt, alatt és után

Forrás:

1. „Imádom a hajad illatát!”
Bármilyen bók, mely egy nő fizikai megjelenését dicséri, vonzódást tud generálni. A szavakon túl azt mondja ezzel a férfi, hogy látlak, értékelem a szépségedet- mondja Eric Marlowe Garrison szexterapeuta.

2. „Teljesen felizgat, ahogy csókolsz!”
Fontos, hogy a nő tudja, hogy teljesen lázba jössz, amikor megcsókolod. Amikor megdicséred az ő csókjait, azt mondod, hogy: "Csak rád figyelek."

3. „Olyan jól érzem magam, amikor veled vagyok!”
Ha tudatod a partnereddel, hogy szeretsz vele lenni, kimondatlanul fokozod benne a vonzódás és bensőségesség érzését. Többet szeretne veled lenni és még több szexet is akar majd. Persze itt is lényeg az ŐSZINTESÉG!


Forrás:

1. "Szeretlek ...” és simogasd közben a mellét/fenekét/hasát/combját
Azt mondod ezzel, hogy őszintén vele vagy, és nem valami fantázia film fut benned, középpontjában a szexi jóga oktatóval.

2. „Szeretem, az ízed!”
Csakúgy, mint ahogy téged, úgy őt is aggasztja, mit gondolsz az intim részeiről. Bókolj neki bártan, miközben a hüvelyi területét fedezed fel a száddal.

3. „Ahhhhhhh.”
Ne fojtsd el az élvezet hangjait. Erről tudni fogja, hogy nagyon jó vele a szex.

4. „Olyan szexin nézel ki!”
A szex során a nők ügyelnek arra, hogy hogyan néznek ki. Tudják, hogyan viseljék a legszexibben a hajukat és van egy elképzelésük is arról, hogy milyen pózban a legszexibbek. Ha észreveszed rajta ezeket az apró jeleket, mondd neki ilyen jól néz ki.


Forrás: 1. "Ez jó volt."
Rövid és egyszerű mondat, amiben minden benne van.

2. "Köszönöm."
A szex a legértékesebb ajándék, amelyet egy nő a férfinak adhat, ezért köszönjétek meg egymásnak." - tanácsolja Eva Cadell amerikai szexológus. 

3. „Bárcsak örökké tartana ez a pillanat.”

Meghittség, bizalom, biztonság. Ebben a mondatban ez mind benne van.

4. „Imádtam, amikor te…” 
Ez a sor nem csak dicséret, hanem információ is, hogy mi esett jól neked és minek örülnél a legközelebbi együttlét során.