Galéria

Ez a 7 legmakacsabb kutyafajta

Forrás:

Ezek a kutyák pont olyan kecsesek, mint a szupermodellek a kifutókon, ráadásul mindehhez még makacs és büszke tulajdonságok is társulnak.


Forrás:

Imád a családdal és a gyerekekkel játszani, idegenekkel viszont távolságtartó lehet. Ráadásul, ha sokáig van egyedül, szeparációs szorongás alakulhat ki nála. Nagyon szereti, ha el tudja magát foglalni valamivel, makacssága miatt viszont sok türelemre lesz hozzá szükséged.


Forrás:

Ez a fajta könnyen alkalmazkodik, intelligens és nagyon cuki, és persze mindemellett szeret a saját feje után menni. Sosem adja fel, amíg el nem éri a célját.


Forrás:

Meglehetősen, makacs, kitartó és nehezen képezhető kutyáról van szó, ám nagyon szeret a gazdi közelében lenni. Egyes szakértők szerint ideális első választás lehet, főleg, ha a gazdi már kölyökkutyaként nagy figyelmet fordít a képzésére.


Forrás:

Nagy kutyus, óriási szívvel és hatalmas ötletekkel. Keményfejű, így már nagyon korán meg kell kezdeni a nevelését, különben egyáltalán nem fog a gazdájára hallgatni.


Forrás:

Érett és védelmező fajta, ami idegeneknek mindig megmutatja, hol a határ. Nagyon lojális a családjához, és képzés közben fontos számára a jutalmazás.


Forrás:

Kulcsfontosságú a csau csau esetében a bizalom kiépítése, különben egyáltalán nem lesz szófogadó. Erről a fajtáról egyébként gyakran mondják, hogy olyan a személyisége, mint a macskáknak.