Galéria

Személyiségteszt: ez a kép különleges dolgot árul el a világlátásodról

Forrás:

Akkor hajlamos vagy az aggódásra és arra, hogy túlstresszeld magad a dolgokon. Viszont nem tudsz ezzel mit tenni, egyszerűen csak keményen dolgozol és néha megtörténik, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy elképzelted. Te viszont minden erőddel azon vagy, hogy elkerüld ezeket a szitukat, pedig ez is hozzátartozik a felnőtt élethez. Hidd el, ha kicsit lazábban veszed a dolgokat, még nem fog minden összeomlani, mint egy kártyavár, sőt! Jobban fogod élvezni mindazt, ami veled és körülötted történik. Fogadd el, hogy nem tudsz minden egyes dolgot irányítani az életben.


Forrás:

Akkor magas az érzelmi intelligenciád és szükséged van arra, hogy a családod és a barátaid minden helyzetben támogassanak. Amíg mindenki más azzal foglalkozik, hogy leadjon néhány kilót vagy előléptessék a munkahelyén, addig te akkor vagy a legboldogabb, ha magad mellett tudhatod a szeretteidet. Ők a bázisod, akiket minden helyzetben előnyben részesítesz, és nagyon odafigyelsz arra is, hogy elegendő időt tölts velük. Persze azért arról se feledkezz meg, hogy ezen a körön kívül egy egész világ vár rád: mindig érdemes új emberekkel is megismerkedned.


Forrás:

Akkor romantikus világlátással rendelkezel, vagyis mindig rózsaszínben látod a világot. Persze ez nincs a homlokodra írva, így a barátaid nem biztos, hogy annyira ismerik ezt az oldaladat is, de legbelül nagyon fontosnak tartod a gyengédséget, az elfogadást és azt, hogy megtaláld a másik feled.


Forrás:

Nyugi, ez nem azt jelenti, hogy egész életedben mások után vagy helyett fogsz „takarítani”, sokkal inkább azt, hogy annyira természetesen oldod meg a problémákat, mint ahogy más lefőz egy kávét. Nyitott szemmel jársz és mindig tudod, kinek van épp szüksége egy kis jó tanácsra tőled. Óriási segítség ez a környezetedben élőknek, de arra vigyáznod kell, hogy ne mindig csak mások problémájával legyél elfoglalva, hanem éld a saját életed.


Forrás:

Semmi köze sincs a rossz ómenhez vagy a halálhoz, a koponyák azt jelentik, hogy borzasztóan elfogadó vagy és könnyen alkalmazkodsz másokhoz. Sokakat megrémít az újrakezdés is, de te könnyen veszed az akadályt, és teljesen másképp nézel a dologra, mint a többiek. Úgy gondolod, új esélyt kaptál, és boldogan tekintesz előre. Arról viszont sose feledkezz meg, hogy a régi dolgok is lehetnek olyan tökéletesek, mint az újak, és csak akkor változtass magadon, ha te magad is úgy akarod, ne a megfelelési kényszer hajtson.


Forrás:

Akkor te mindig a teljes képet figyeled, bármiről is legyen szó. Ez egy szuper tulajdonság, mert sokan elvesznek a részletekben, és nem képesek meglátni az összefüggéseket. Persze nem szabad megfeledkezned a részletekről sem, mert ebben az esetben a cél előtt bukhatsz el. Ragaszkodj az ambícióidhoz, és ügyelj arra, hogy néhány apróság meghiúsítsa az álmaidat.


Forrás:

Akkor teljesen egyedi a világlátásod. Mások a célokra fókuszálnak, míg te inkább azokra a mindennapi élményekre, amikre sokan ügyet sem vetnek. Sőt, olyan dolgokat is szeretsz kipróbálni, amit sokan csípőből elutasítanak, vagy ami elrettenti őket. Arra azért érdemes odafigyelned, hogy ne csak pusztán az élményeket gyűjtsd, hanem közben barátokat is szerezz.