Galéria

Sex/life az életben! 5+1 híres nő, akit 40 felett találták meg az igaz szerelmet

Forrás: A színésznő három hónappal 40. születésnapja után ment férjhez olasz párjához, de nem mindig gondolta azt, hogy feleség lesz belőle. A WSJ Magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy mielőtt találkozott volna a férjével nem gondolta, hogy a házasság neki való lenne, aztán ahogy az lenni szokott az igazi benne is mindent megváltoztatott.
Forrás: A színésznő 10 évig élt házasságban a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal, de közös megegyezéssel végül a válás mellett döntöttek. 45 évesen azonban Ámor nyila eltalálta, méghozzá Brad Falchuk amerikai forgatókönyvíró személyében, aki 3 éve el is vette feleségül.
Forrás: A színésznő 45 évesen szeretett bele Harrison Fordba, aki akkor volt 60 éves. A kapcsolat mindkettőjüket meglepte, mivel állításuk szerint egy bizonyos kor után már nehezen képes elköteleződni egy ember, de nekik mégis sikerült. 2010-ben kötötték össze hivatalosan az életüket és kicsit sem érzik azt, hogy lemaradtak volna bármiről csak azért, mert nem 20 évesen botlottak egymásba.
Forrás: A színésznő 42 évesen ment hozzá az NBA sztárjához, Dwayne Wade-hez, akivel évekig csak barátok voltak. A szépséges sztár, ugyanis nehezen adott esélyt a sok csalódás és a válása után. Ám, az idő őt igazolta, hiszen azóta is boldog házasságban él.
Forrás: A színésznő nemrég adott egy meglepő interjút, amelyben a férje is szóba került. A sztár elmesélte, hogy egész életében kihasználták a férfiak. Volt, aki csak meg akarta kapni, volt, aki hazudott magáról. Már lemondani készült arról, hogy valaha megtalálja élete szerelmét, ám egy barátja bemutatta François-Henri Pinault-nek. Ennek pedig már 12 éve... A sztár, akkor múlt 42 éves.
Forrás: A Charlie angyalai sztárja számtalan sklapot tudhat a háta mögött. De sajnos az ő szívét is sokszor összetörték. Egy időben sokszor hangoztatta, hogy sem az anyaság, sem pedig a feleség szerep nem mozgatja meg, aztán 43 évesen találkozott Benji Madden zenésszel. A pár 6 éve él házasságban, a kislányuk pedig januárban múlt egy éves.