Galéria

Összegyűjtöttük a top 3 legabszurdabb szobrot Diana hercegnéről

Forrás:

A bronzból készült szobor 2005-től 2018-ig állt a londoni Harrods áruházban, maga a szobor pedig nem csak Dianát, hanem egykori párját, Dodi Al-Fayedet is ábrázolja, megspékelve egy galambbal. Az alkotást egyébként Dodi édesapja, Mohamed Al-Fayed állítatta, ám mikor megtudta, hogy a palota egy új, hivatalos szobrot rendel a hercegnéről 60. születésnapjára, inkább az Al-Fayed család kertjébe vitették a bronzból készült kreációt. Mindamellett, hogy a szándék nagyon szép és még megható is volt, az összhatás mégis inkább bizarr.


Forrás:

Ezt a hihetetlenül FURCSA szobrot Andre Walsh szobrásznak köszönheti a világ, amiről elmondható, hogy még nyomokban sem hasonlít a gyönyörű Diana hercegnére. Sokan azt mondták a szobor birminghami kiállításakor, hogy az alkotással ijesztegetni is lehetne, főleg, ha az ember este fut össze vele... Az idő elteltével egyébként a fekete szobor szürkévé kopott, aminek köszönhetően talán egy fokkal kevésbé creepy most már...


Forrás:

A lista élén egyértelműen ez a szobor áll (toronymagasan), amit egyszerűen több percnyi bámulás után sem tudunk hova tenni. Nem tudni, hogy a készítők mit gondoltak, de biztos, hogy az emberek nagyrésze értetlenül állt a dolog előtt. A viaszból készült szobor egyébként a „Heaven Collection” részeként készült még a 90-es években, de sem az egyházaknak, sem a palotának nem nyerte el a tetszését.