Galéria

A legjobb sorozatok, ha valami igazán kéjesre vágysz

Forrás:

Egy kis csemege azoknak, akik szeretik ha a szex ötvöződik a természetfelettivel. A True Blood 7 évadon keresztül varázsolta el a műfaj kedvelőit, és vámpíros történet sosem volt még ennyire erotikus és groteszk egyszerre. Vér és vad vágyak? Nézd meg, ha eddig nem tetted!


Forrás:

Bár a Botrány (Scandal) már 2018-ban véget ért, érdemes megnézni annak, aki eddig nem látta, mert hihetetlenül izgalmas, gondolatébresztő és szexi. Ki ne fantáziálna arról, hogy az Amerikai Egyesült Államok jóképű, fiatal elnökének a szeretője legyen…


Forrás:

A Bridgerton család volt a tavalyi év nagy durranása, hosszú hetekig vezette a toplistát. Ez persze nemcsak annak köszönhető, hogy egy kosztümös világba kalauzol, ami tele van szerelemmel és intrikával, hanem annak is, hogy rendre megcsodálhattuk Regé-Jena Page pucér fenekét, és azt, ahogyan körbe szexeli a kastélyt filmbeli partnerével.


Forrás:

Az L World a fiatal queer generációnak jelent nagy támogatást, ugyanis a 2000-es években futott sorozat megújult és elkészült a folytatása, amelyben fiatal leszbikus és biszexuális karakterek keresik a szerelmet, és persze feszegetik a szexualitásuk határait.


Forrás:

Lena Dunham slágersorozata, a Lányok (Girls) soha nem kerülte el a szexuális élmény teljes spektrumának bemutatását, a maga fájdalmasan kínos és viccesen szexi módján. Míg a „szexualitás” soha nem volt a műsor célja, néha az, hogy kevésbé tökéletes karakterekhez tudunk kapcsolódni, fokozza a show erotikáját.


Forrás:

A The Affair (A viszony) 2014 és 2019 között futott, a főszereplője pedig az a Joshua Jackson, akire a fiatal felnőtt generáció a Dawson és a haverokból emlékezhet. A történet elég pikáns, hiszen alapjaiban rúgja fel a házasságról alkotott fogalmainkat, és hát még egy jó kis gyilkosság is a középpontba kerül. A sorozat természetesen bővelkedik erotikában is.