Galéria

5+1 horrorsorozat a Netflixen, amit érdemes lepörgetned a nyáron

Forrás:

Végül egy furán üdítő koncepció: a Scare Tactics. A formátum ötvözi a humort, a valóságshowt és a horrort. A műsor lényege, hogy átlag embereket horrorfilmes helyzetekbe helyeznek, és amennyire szórakoztató az egész, annyira galád és para is.


Forrás:

A A Hill-ház szelleme egy igazi telitalálat, mert olyan csavaros történetet és zsigerbe maró elemeket alkalmaz, amire rég volt példa. Nem kis odafigyelés kell, hogy az ember megértse, kibogozza és összerakja a történéseket a végére. Sajnos a széria második évada, ami a Bly Manor kísértet históriáját mutatja be, már jóval vérszegényebb – minden szempontból.


Forrás:

A Kamrák egy nem tipikus horrorsorozat, melyben a főszereplő lány szívátültetésen esik át. Aztán megismerkedik a donor lány családjával, akik igencsak furcsák. De ha ez nem lenne elég félelmetes neki, olyan dolgokat kezd látni, érezni, amelyek a halott lány emlékei. A szereplők között a zseniális Uma Thurman is ott van, hátborzongató alakítást nyújtva.


Forrás:

A Fekete Nyár sorozat azt bizonyítja be, hogy zombikból sosem elég. A Walking Dead és a Z-Nation után a Netflix is saját zombi apokalipszist szabadít ránk, ami tényleg csak a legerősebb gyomorúaknak ajánlott.


Forrás:

Aki nem ismeri az Amerikai Horror Storyt, az nem nevezheti magát rajongónak. A Ryan Murphy által jegyzet antológia az első nagy volumenű sorozat az X-akták óta, de valami egészen új szintre emelte mind a sorozatok, mind a horror műfaját. Minden évad más történetet visz végig, a színészek azonban évadról-évadra visszatérnek, csak más karaktereket életre keltve. A szereposztás pedig briliáns, manapság valóságos megtiszteltetés, ha egy sztárt beválasztanak az AHS gárdába!


Forrás:

Az Ash vs. Evil Dead egy korábbi horrorsztori széria folytatása, aminek igencsak jót tett a megújulás. A Gonosz Halottak hőse, Ash Williams visszatér, mert úgy tűnik, újabb holtak serege érkezett, hogy az emberiséget elpusztítsa.