Galéria

A C&A izgalmas kollekciókkal nyitja meg az őszt

Forrás: Ez a kollekció színeiben és mintáiban a szabadság és természet közelségének érzetét teremti meg, és szabadtéri emlékeinket, álmodozásainkat tükrözi magában. A természetes és világos árnyalatok köszönnek vissza benne, így többek között a pasztell is helyet kapott benne.
Forrás: Már a neve is árulkodó: ez a kollekció azoknak készült, akiket a hűvösebb idő sem tántoríthat el a szabadtéri programoktól! Steppelt darabok, kockás minták, és bélelt kiegészítők: ezek a ruhák kényelmesek, rétegesek, de mégis trendik maradnak!
Forrás: A játékos lelkeknek játékos kollekció is készült! Ebben ugyanis világos, feltűnő és színes virágnyomatok vagy éppen kontrasztos színek is megtalálhatók, ráadásul olyan sokoldalú szettek készülhetnek vele, hogy az bárhova ideális lesz!
Forrás: Íme a Clockhouse, a C&A fiatalokat megcélzó márkájának egyik csodás kollekciója, a New Age Traveler. Ebben a funkcionális hétköznapi darabok vegyülnek a puha és kényelmes pulóverekkel - vagy épp melegítőnadrágokkal!
Forrás: Ez az izgalmas kollekció a monokróm fekete-fehér színpalettáját a hangsúlyos lila színnel dobja fel, ami a jersey-ből készült felsőkön és pulcsikon jelenik meg.
Forrás: A Wyoming Homespun igazán különleges, hiszen a romantikus virágmintás ruhákat ötvözi a közepesen mosott farmerrel. Így igazán vagány lesz az összhatás!
Forrás: Ebben a kollekcióban a punk stílus csap össze a varsityvel, és az amerikai egyetemisták öltözetét idéző laza stílus vegyül a lázadó punk darabokkal. Igazán menő kombináció!