Galéria

Napi horoszkóp július 16.: a Skorpiók elképesztően magabiztosak, a Halak örök elégedetlenségben élik az életüket

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Túl sokat aggodalmaskodsz egy bizonyos ügy miatt, amely úgy tűnik, hogy valamely, számodra megfejthetetlen oknál fogva megrekedt a sárban. Rendkívüli módon frusztrál az, hogy nem haladsz előre, egyszerűen nem érted, hogy tölt el valami, jobban teszed, ha utánajársz. Ne akarj bizonytalanságban élni, mielőbb derítsd ki, mi is a helyzet. Amennyiben valami olyan dolog történik, amin lehet változtatni, mielőbb cselekedj, ne akarj kétségek között maradni. Jobb tisztán látni még akkor is, ha nem túl előnyös a helyzeted, de hidd el, előbb-utóbb rendeződik minden A bizonytalanságnál különben még a sokszor fájó igazság is jobb. Nyugalom, minden rendbe jön, mert máshogy nem lehet!

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Gyakorlatilag megállás nélkül futsz a széllel szemben, amelynek következtében abszolút nem haladsz úgy, ahogy szeretnéd és ez borzasztóan bosszant. Annak érdekében tehát, hogy Próbálj irányt változtatni, mert ha így folytatod, még azelőtt merülsz le teljesen, mielőtt esélyed lenne befejezni, amit elkezdtél. Ha azt látod, hogy felesleges csatákat kell vívnod, egyszerűen kíméld meg magad tőlük és ne fáradj, mert még más helyzetben lesz szükség az energiáidra.

 

NYILAS (november 23-december 21)

Általában szereted, ha a megszokott útvonalon végighaladva érheted el a céljaidat, nem nagyon érzed magad komfortosan, ha le kell térned erről a útról, kifejezetten frusztrál, ha valami nem a terveid szerint alakul. A hét utolsó napján azonban valahogy mégis úgy adódik, hogy hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek a dolgok. Mielőtt azonban kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Elképesztő tempót diktálsz, mások csak szájtátva, bosszúsan nézik, hogy miként vagy képes ekkora sebességgel rohanni. Mivel azonban ez nem egy futóverseny, épp ezért nem számít az sem, hogy ki hányadikként lépi át a célvonalat, nyugodtan lelassíthatsz tehát, várd meg a többieket, segíts nekik, hisz együtt sokkal messzebbre juthattok. Mindenki tudja rólad, hogy mennyi tudással rendelkezel, hogy te vagy a csapat motorja, ne vágj fel  azonban ezzel, hidd el, számos kellemetlen vitát előzhetsz meg!

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján érzed, hogy a fizikai erőd tekintetében nem vagy épp a csúcson, így arra érdemes inkább koncentrálnod, hogy a meglévő feladataidat maradéktalanul el tudd végezni. Akárki talál meg újabb ötletekkel, akármilyen impulzusok is érnek, ne hagyd, hogy újabb terheket tegyenek a válladra. Amennyiben mégis igent mondasz valamire, számolnod kell azzal, hogy hibázhatsz, hogy olyasmi történhet, amiért komoly felelősséget kellhet vállalnod. Érdemes végiggondolnod, megéri-e!

 

BAK (december 22-január 20)

Szívesen nosztalgiázol és gondolsz vissza azokra a sikeres időkre, amikor gyakorlatilag minden csakúgy az öledbe hullott. Sajnos azonban a jelenlegi helyzetedben nem olyan egyszerűek a mindennapok, annak ellenére, hogy te is vágysz egy kicsivel gondtalanabb életre. Ilyenkor érdemes azokba a szép emlékekbe kapaszkodnod, amelyek erőt és motivációt adnak ahhoz, hogy továbbmenj az úton. Fel ne add, ha már ennyit küzdöttél!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Noha egészen eddig megpróbáltál békés eszközökkel elérni valamit, mégis úgy tűnik, hogy valamiképp nem működik a taktikád.  Épp ezért eljött az idő, amikor szembe kell nézned a helyzettel és ez bizony alapos gondolkodást igényel annak érdekéven, hogy hosszú távon sikeres lehess. Egész nyugodtan elvonulhatsz a világ elől, A-tól Zs-ig mindent zongorázz végig és csak akkor vállalj be új feladatokat, ha tisztában vagy a határaiddal! Ne akarj azzal feltűnést kelteni, amiből a szokásosnál nagyobb a veszítenivalód!

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje vágysz a szerelemre, szinte már–már görcsösen hajtod azt a személyt, akivel életreszóló lehet a kapcsolatod. Ahelyett azonban, hogy minden nap újratervezed az esküvődet, a ruhád, a csokrod és a meghívott vendégeket, igyekezz lazítani és nem mindenáron beleugrálni kapcsolatokba csak azért, mert mindenképp oltár elé szeretnél állni. Hidd el, ha nem erről szól majd minden perced és abbahagyod a nagy rohanást, Ámor nyila téged is elfog találni. Lazíts, mindennek eljön az ideje!

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Most tűnik ideálisnak a szituáció arra, hogy meghozz egy olyan fajsúlyos döntést, amely igen fontosnak számít a jövődre nézve. Amennyiben motivációra van szükséged, mondd el másoknak is az érzéseidet, hátha olyan visszaigazolást kapsz, amely előrelendít az úton. Egyet ne feledj azonban: a végső szót csakis te mondhatod ki. Nem érdemes sokáig húznod a dolgot, hisz minél később mozdulsz el a jelenlegi helyzetedből, annál nehezebb lesz majd minden.


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

A mai napon olyasminek tehetsz végre pontot a végére, amely már régóta húzódik és kezd minden szempontból felőrölni. Kifejezetten jóleső érzés lesz az, hogy mostantól nem kell ezzel foglalkoznod, hogy végre másra is koncentrálhatsz, hogy olyasmikkel töltheted az idődet, amik pozitív hatással vannak rád. Igyekezz minden szálat végleg elvárni, hogy a későbbiekben ne okozhasson kellemetlenséget, majd add át magad a hétvégének és kapcsolódj ki a vízparton a barátaiddal!

 

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Megingatlhatatlanul biztos vagy a dolgodban, azt gondolod, hogy sikeresen be tudsz gond nélkül fejezni nehezebb feladatokat is, ám menet közben rá kell jönnöd, hogy te is esendő ember vagy, aki időnként segítségre szorul. Ne habozz tehát másoktól mankót kérni és csapatban megoldani a feladatot, biztosan nem megugrohatatlan az akadály, ám ehhez be kell látnod, hogy egyedül nem megy. Hidd el, csapatban sokkal könnyebb lesz a kitűzött célodat elérni, semmint egymagadban vonszolni magad az úton!

 

HALAK (február 20-március 20)

Örök elégedetlenséggel küzdesz, úgy érzed mindig tudnál jobban teljesíteni, ha kicsivel többet nyújtanál. Folytonos megfelelni akarásodnak meglesz azonban a böjtje, hisz mialatt megállás nélkül bosszankodsz, olyan lehetőségekről csúszol le, amelyek sok-sok élményt, rengeteg boldogságot és nem utolsó sorban sikert rejtenek. Igyekezz elfogadni magad úgy, ahogy vagy, nem kell állandóan valakinél sem jobbnak, sem szebbnek lenned, hisz ha önmagadnak megfelelsz, semmi nem állhat a boldogságod útjába. Ne másokra figyelj, hanem magadra, ez a kulcsa a dolognak!