Galéria

5 jel, hogy túl sok lesz abból az öncirógatásból

Forrás: A hüvely és a csikló nem acélból van. Egyértelmű tehát, hogy hiába a sok orgazmus, ha nincs egy nap, vagy legalább jó pár óra két reszelés között. Ha nem figyelsz oda könnyebben fog kisebesedni és megduzzadni, ami gyulladást is előidézhet.
Forrás: A maszturbálás függőség, bármennyire is hihetetlen, az érintett személy teljesen életére is ki tud hatni. Elhanyagolja a barátait és a munkájában sem tud 100%-ot nyújtani. Szinte mindig talál kifogást, hogy a kielégülésbe merülhessen, akár a munkahelyi WC-ben is.
Forrás: Bár a maszturbálás igen jótékonyan hat a szexuális életünkre, aki függővé válik, saját magától kevésbé érzi majd kielégítőnek a párja által nyújtott örömet. Inkább vonjuk bele őt is ezekbe a percekbe, és hagyjuk, hogy egy kis idő múlva ő vegye át az irányítást.
Forrás: A maszturbálás-függők sajnos hajlamosak még egy igen fontos helyzetben is csak is arra gondolni, hogy mikor tudnak újra magukhoz nyúlni. Vond el a figyelmed! Menj futni, tegyél be egy horrorfilmet! A lényeg, hogy aktív programmal és tevékenységgel töltsd az időd.
Forrás: Bármennyire is rossz lesz ezt olvasni, fontos tisztában lenni azzal, hogy két maszturbálás között is moss kezet, illetve mindig legyen nálad egy intim törlőkendő, amellyel az intimterületeket is áttörlöd, ha nem akarsz minden alkalommal a zuhany alá állni.