Galéria

4 csillagjegy, aki sosem ismeri be, ha hibázott

Forrás: A Kos jegy szülöttei nem szeretnek kilépni a komfortzónájukból, pláne, ha mások miatt kényszerülnének erre. Ez a zodiákus híres makacsságáról, és bár a konfliktusokba belemegy, ha nincs igaza, azt már nem ismeri be. Az ő világában neki 100%-ig igaza van, és általában nehezére esik a másik szemszögéből nézni a dolgokat. Ha ő azt mondja, hogy "bocsi", és komolyan is gondolja, biztos, hogy nagyon fontos vagy neki!
Forrás: Az Oroszlán jegy szülötte nagyon sokat dolgozott azért, hogy magabiztos legyen, épp ezért nem akarja megadni az esélyt arra, hogy ezt valaki lerombolja. Hisz abban, amit mond, és mindenről megvan a véleménye, ezen pedig akkor sem hajlandó változtatni, ha úgy fest, ezúttal nincs igaza. Számára beismerni ezt, egyet jelent a gyengeséggel, és az Oroszlán biztos, hogy nem akar annak tűnni!
Forrás: A Szűz született perfekcionista, aki szereti előre megtervezni az életét, és úgy véli, semmi sem érheti váratlanul. Épp ezért nem hajlandó beismerni, ha a számításaiba hiba csúszott, és ezúttal ő rontott el valamit, vagy egyszerűen csak nincs igaza. Ragaszkodik a saját nézeteihez a végtelenségig, és bár nem haragtartó típus, bocsánatkérésre csak akkor szánja rá magát, ha tudja, hogy annak már nagy tétje van. Egyéb esetben szimplán csak tovább lép a konfliktusból.
Forrás: A Skorpió kifejezetten szenvedélyes típus, akinek mindenről határozott elképzelése van. A véleménye betonbiztos, és ha valamiben hisz, akkor azt nem tudod megváltoztatni. Épp ezért nehéz vele egyezkedni, mert ha valamit eldöntött magában, az úgy is van, mindentől függetlenül. Ha pedig idővel bebizonyosodik, hogy tévedett? Nos, a bocsánatkérés helyett valami mással kedveskedik, és részéről ennyivel le is van tudva a vita.