Galéria

A legfurább okok, amik miatt pároknak félbe kellett hagyniuk a szexet

Forrás: Már épp nagyon jól éreztük magunkat a Tinder-randin a csajjal, mikor idézett egy Disney-filmből. Minden ihletem elszállt akkor.
Forrás: Még az egyetemi éveim alatt egy patkány megcsípte a csaj kollégiumi szobájában az ujjamat. Nagyon romantikus volt.
Forrás: Tapsra felkapcsolódós éjjeli lámpám van. Annyira hangosan csapkolódtak a combjához a heréi egy randipartneremnek szex közben, hogy felkapcsolódott a lámpa, ettől pedig úgy kiégtem, hogy be is fejeztük az ügyet.
Forrás: Jalapeno ízesítésű húst sütöttünk este a pasimmal, amihez persze ő vágta a jalapenót. A romantikus vacsi után egymásnak estünk, csak hát egy dolgot elfelejtett: kezet mosni a csípős után. Innentől már mindenki tudja a történet végét szerintem.
Forrás: A csajom fura papagája nekiállt a nászindulót fütyülni, közben pedig nézett minket. Nem kellett több, hogy elmúljon a szex-kedv.
Forrás: A pasimmal pont az első közös szexünkkor ő volt felül, odajött a macskám, és egy akkorát harapott a fenekébe, hogy be kellett mennünk az orvoshoz megnézetni.