Galéria

Ez a nyári frizura illik hozzád a csillagjegyed alapján

Forrás: Nem szereted a megszokott frizurákat, így inkább olyanokra voksolsz, amelyek tökéletesen kifejezik az egyéniségedet. Ezzel a hajjal tuti, hogy nem fogsz mellélőni, garantáltan imádni fogod!
Forrás: Számodra az a legjobb, ha nincs változás az életedben, ez pedig még a frizurádra is igaz. Ha nem szeretnél drasztikus változást, akkor tökéletes választás egy ilyen frizura, ami igazi nyári, könnyed és extra divatos is! Nem kell rajta változtatnod se, megtarthatod az egész szezonra!
Forrás: Hailey Bieber nem véletlenül imádja ezt a frizurát a nyári időszakban, hiszen tökéletes illik a személyiségéhez, ahogy a tiédhez is; könnyed, játékos, bohókás és vidám. Kell ennél több?
Forrás: Rákként egyáltalán nem kell bemutatnunk a személyiségedet, hiszen te is tudod, hogy a romantika a mindened. Érzékeny és igazi nőies nő vagy, akihez ennél jobb frizura talán nem is illene! Mindenképp megér egy próbát, imádni fogod!
Forrás: A nyár egyik legnagyobb trendjei közé tartozik, hogy a frizuránkba beépítjük a kendőt, amihez persze bátornak kell lenni, ez viszont belőled soha nem hiányzott. Imádod, ha te vagy a középpontban, és mindenki a te külsődet dicséri, ezzel a frizkóval ez garantált!
Forrás: Utálod a feltűnést, a hajaddal kapcsolatban pedig inkább a praktikusság játszik szerepet. Egy ilyen egyszerű, de nagyszerű kis konttyal extra csinos is leszel, ráadásul a nagy hőségben sem lesz meleged! Win-win!
Forrás: Igazi csajos csaj vagy, amihez hozzátartozik, hogy a külső hihetetlenül fontos számodra. Ez a frizura elképesztően illik az egyéniségedhez, mert csinos, csajos, ráadásul még szexi is!
Forrás: Minden porcikádból árad a szexiség, és szereted, ha ez még a frizurád is tükrözi. Nem szereted a túlságosan bonyolult frizkókat, inkább a természetes szépség a lényeg. Néhány nagyobb lokni például sokat tud dobni az összképen, amit nyáron is rövid idő alatt elkészíthetsz!
Forrás: Imádod a kalandot, a kirándulásokat, az új helyek felfedezését, így egy nyaraláson számodra ez a trendi frizura a legpraktikusabb. Ráadásul a vidám és humoros személyiségedhez is tökéletesen passzol, igaz?
Forrás: Nem szereted a fonatokat, a kendőket, és igazából semmi olyan extrát, ami számodra teljesen felesleges. Egy dús és extra szép copf viszont azonnal a kedvenced lehet!
Forrás: Bár fonatokat írtunk, ehhez a frizkóhoz egyáltalán nincs szükség konkrét hajfonásra, a végeredmény vszont annyira különleges és felszabadult, mint amilyen te magad is vagy!
Forrás: Az egyik legérzékenyebb csillagjegy a tiéd, ezért szereted, ha a hajad is tökéletes harmóniában van az érzéseiddel. Egy ilyen trendi és mondhatni mesebeli frizura egyszerűen tökéletesen illik hozzád!