Galéria

Híres emberek, akik totál másként néznek ki a való életben, mint a vásznon

Forrás:

Szintén egy népszerű jelenkori történet, a Szolgálólány meséje. Benne Janine, azaz Ofwarren a sorozat kissé bolondos és félszemű lánya, akit mindenki imád. A valóságban az őt megformáló Madeline gyönyörű és sugárzó.


Forrás:

A Star Trek sorozatok a másik tipikus példa, hogy a szereplőkről azt sem tudjuk, hogy néznek ki valójában, mivel egy másik faj egyedeit képviselik. Így ha feltűnnek egy „rendes” filmben, azt sem tudjuk, hogy már ismerjük őket.


Forrás:

Maradva a Trónok Harcánál, a fiatal színésznő ennek köszönheti hírnevét. De jó ideig mindenki csak a szőke, nagyon határozott amazonként tudta elképzelni a sztárt, és elég nehéz volt levetkőznie a skatulyát az egyébként barna és nagyon bájos lánynak.


Forrás:

Peppert alakította zseniálisan az American Horror Story-ban. Sokan rá is gugliztak, mert azt hitték, hogy egy valóban sérült színész játssza a lány karakterét.


Forrás:

Az Outlander Ed Speleers-e elég elhanyagolt és barbár külsejű, miközben a színész, aki a Downtown Abbey-ben is játszik, valójában sármos és makulátlan.


Forrás:

A nálunk is népszerű Orange Is the New Black színésznője is teljes átalakításon esett át Tiffany karakterének kedvéért. A haj, a smink, a fogak és a ruhásszekrény egyértelműen mindent megváltoztat.