Galéria

Sztárok, akik beismerték: volt már részük édeshármasban

Forrás: Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith saját beszélgetős műsorában meglepő őszinteséggel mesélt élete legnehezebb pillanatairól. Ennek kapcsán pedig arról is megnyílt, hogy fiatal korában kipróbálta az édeshármast, és egyáltalán nem jött be neki.

"Nem tetszett. Nem volt meg benne az az intimitás [amit akartam]. De kipróbáltam egyszer, és úgy éreztem, 'ez nem nekem való.'"
Forrás:

Demi Moore és Ashton Kutcher 2003-ban ismerkedtek meg, és hosszú éveken át éltek házasságban - ami kívülről nézve tökéletesnek tűnt. Azonban a színfalak mögött rengeteg problémával küzdöttek, erről maga a színésznő saját könyvében tálalt ki. Többek között azt is elmondta, hogy várandós volt, de gyermekét elvesztette, és ez olyan trauma volt számukra, hogy abból sosem tudtak talpra állni.

Demi Moore pedig arról is lerántotta a leplet, hogy Ashton kedvéért belement az édeshármasba. A színész ugyanis kérte tőle, hogy kísérletezzenek ezzel az ágyban, és mivel ő nem akart prűdnek tűnni, igent mondott. Elmondása szerint élete egyik legnagyobb hibája volt ez, hiszen Ashton később azzal indokolta hűtlenkedéseit, hogy a harmadik fél miatt elmosódtak a határok, és úgy érezte, félreléphet.


Forrás:

Az Amerikai pite sztárja boldog házasságban él nejével, de mint kiderült, egyszer ők is esélyt adtak a hármasnak. A színész 2014-ben mesélt egy interjúban arról, hogy felesége meg akarta őt lepni a szülinapján azzal, hogy még egy nő várta a hálószobában. Ám ami romantikus éjszakának indult, végül kellemetlen volt a színész számára. Elmondása szerint nem érezte túlságosan jól magát, és a felesége végig nevetett, mert túlságosan komikusnak találta a helyzetet.


Forrás:

2011-ben a Két pasi – meg egy kicsi sztárja nyilvános összeomláson ment keresztül. A nehéz időszakában pedig azt is felfedte a kamerák előtt, hogy akkoriban épp két nővel élt párkapcsolatban. Ők hárman pedig olyan jól megvoltak együtt, hogy összeköltöztek, és a hálószobát is megosztották egymással.


Forrás:

Eric Dane, a Grace Klinika imádott sztárja 2009-ben találta magát a magazinok címlapján, miután nyilvánosságra került szexvideója. A színész és akkori felesége ugyanis beleegyeztek abba, hogy készüljön róluk egy házi videó, méghozzá épp akkor, amikor meghívtak harmadik félnek egy egykori tiniszépségverseny győztesét.


Forrás:

Christina Aguilera és egykori férje, Jordan is kipróbálták az édeshármast, méghozzá Samantha Ronsonnal. A nő neve nem véletlenül ismerős, hiszen egykor Lindsay Lohannel is randizgatott. Állítólag a sztárpár azért döntött a kaland mellett, mert házasságuk kezdett laposodni, és meg akarták erősíteni kettejük között a köteléket. A vége egyébként válás lett.


Forrás: Robin és Paula ránézésre csodás párost alkottak, boldogok voltak, és mindketten hasonlóan szerettek kísérletezni. Egy darabig. A sztárpár ugyanis sokáig nyitott volt a hármasra személyi masszőrükkel, akivel gyakran találkoztak is ebből a célból. A románcnak és a kapcsolatnak azután lett vége, hogy kiderült: Robin Thicke a barátnője háta mögött, kettesben is összejárt a nővel. Bár a férfi többször is félrelépett, Paula mindig megbocsátott neki, ám amikor a "közös" partnerrel csalta meg, azt már nem tudta elfogadni.
Forrás:

A színész és barátnője, Morgan Brown 2014 óta hol együtt, hol külön vannak, a színész pedig ezt megelőzően sem mondott nemet a kalandokra. 2009-ben például egy tévéműsorban lazán elflörtölgetett a műsorvezetővel, majd amikor egy kvízben megkérdezték tőle, tavaly volt-e része édeshármasban, határozottan rávágta az igent! Sőt, viccből (vagy sem?) hozzátette, hogy ő gyakran csinál ilyet.