Galéria

Ilyen gyakran kívánod a szexet a csillagjegyed szerint

Forrás: A Kos klasszikus tűzjegy, úgyhogy neki a szexuális étvágya is magas! Olyannyira, hogy ő ezen a listán határozottan ott van a TOP3-ban, és bár nem ez a legfontosabb neki egy párkapcsolatban, ennek hiánya nagyon megviseli. Egyébként szingliként a kalandok sincsenek ellenére, mert ő azt vallja, hogy jól kell éreznünk magunkat, és mindig azt csinálja, amihez kedve van!
Forrás: A Bika alapból nagyon elfoglalt, rengeteget dolgozik, és annyi mindent kell letudnia, hogy nap végére általában hulla fáradtan esik az ágyba. Emiatt nála a szex leginkább a hétvégére korlátozódik, de ekkor aztán alaposan bepótolja azt, ami kimaradt! Ilyenkor nyugodt és kiegyensúlyozott, úgyhogy tényleg át tudja élni az együttlétek örömét, és a kísérletezéssel szemben is nyitottá válik.
Forrás: Az Ikreket nagyon nehéz megérteni, szexuális téren is. Ők azok, akik néha hetekig is elvannak együttlét nélkül, aztán fordul egyet a kocka, és szinte minden nap kívánják a párjukat. Persze ez nem is olyan meglepő, ha belegondolunk, hogy az Ikrek az egyik legkiszámíthatatlanabb jegy, aki kicsit olyan, mintha két személyiséggel rendelkezne.
Forrás: A Rák jegy szülötte kifejezetten gondoskodó és érzelmes, épp ezért neki az egyéjszakás kalandok nem fekszenek. Ha nincs partnere, ő nagyon sokáig megvan szex nélkül, viszont ha kapcsolatban él, az étvágya is megnő. Ez pedig azt jelenti, hogy hetente többször is összebújik a párjával, és ez az évek előrehaladtával sem igazán változik meg.
Forrás: Bár az Oroszlánok szexuális étvágya ennél nagyobb, a rengeteg tennivaló miatt általában ez az átlag. Mert ez a jegy mindig keményen dolgozik, kevés a szabadideje, viszont ennek ellenére is megbizonyosodik arról, hogy a heti két együttlétre sort kerít a kapcsolatában. Szingliként ez a szám azért jóval alacsonyabb, mert az Oroszlán a felnőttfilmekkel egy darabig ki tudja elégíteni az étvágyát.
Forrás: A Szűz az a típus, aki szereti előre megtervezni a hetét, és ebbe általában a szexet is beleveszi. Kigondolja, mikor fér bele, és tartja is magát hozzá, ezért a heti egyben biztos lehet a partnere. Ez persze a nyaralások alatt azért megugrik!
Forrás: A Mérleg szereti az intimitást, és imádja közel érezni magát a párjához, ezért a szex is aktív része a kapcsolatának. Ő hetente többször is igényli az együttléteket, már csak azért is, hogy kényeztesse partnerét, hiszen a Mérleg imád adni - az ágyban is!
Forrás: Oké, kis túlzás, de a Skorpió tényleg imádja a szexet! Ez a csillagjegy magas libidóval rendelkezik, és a kapcsolatában fontosnak tartja, hogy gyakran időt találjanak erre a párjával. De nem kell félteni, ő ugyanis szingliként is feltalálja magát, és a kalandok sincsenek ellenére.
Forrás: A Nyilasnak nem a szex az elsődleges dolog az életében, és miután a kezdeti rózsaszín köd elmúlik, ő megvan a ritkább együttlétekkel is. Ennek ellenére fontos megemlíteni, hogy ha olyan párt talál, akivel spirituálisan és szexuálisan is kompatibilis, akkor viszont fordul a kocka, mert legszívesebben ki sem lépne a hálószobából!
Forrás: Ez a csillagjegy szereti tartani magát a terveihez, ezért amikor hét elején eldönti, mit mikor intéz el, nem szívesen borítja fel a menetrendet. A szex kedvéért sem! Ebben viszont alaposan kárpótolja a párját hétvégén, hiszen a Bak leginkább ekkor van elemében a hálószobában. Mivel nem kell munka és egyéb teendők miatt idegeskednie, ilyenkor teljesen el tudja engedni magát.
Forrás: Ezt a zodiákust néha kihívás lehet megérteni. Van, hogy távolságtartó, és nehéz áttörni az általa felépített falat, de ha valaki sikerrel jár, egy érzelmes lelket talál a másik oldalon. Azonban mivel a Vízöntő sokszor a kapcsolatában is tartja a távolságot, így a szex és az intimitás sem prioritás számára: hetente, vagy másfél hetente egy együttlét neki ideális.
Forrás: Egy érzelmes és romantikus zodiákus, akinek a szex egy újabb kötődési formát jelent. Nem is mindig azért vágyik az együttlétre, hogy eljusson a csúcsra, hanem sokkal inkább azért, hogy ezen a síkon is közelebb kerüljön partneréhez. Emiatt pedig hetente többször is nyitott rá!