Galéria

3 ok, amiért megéri márvánnyal feldobnod az otthonod

Forrás:

Egyáltalán nem számít, milyen stílusú az otthonod, a márvány ugyanis bárhol megállja a helyét. Nemcsak kiegészíti, de fel is dobja a körülötte lévő bútordarabokat és segít kiemelni azok textúráját. A márvány észrevétlenül épül be a hagyományos és a modern stílusjegyek közé, szinte hidat képezve közöttük. Egyébként rengetegféle színben és mintával kapható, így egyáltalán nem kötelező a fehér alapon szürke vonalas darabokból választanod. Persze nem egy olcsó dologról van szó, így simán vásárolhatsz márványhatású dekorációkat is, amik nagyon hasonlítanak az eredetire. Például egy ilyen tálca, asztal, virágcserép vagy párnahuzat is fel tudja dobni a nappalidat.


Forrás:

A kisebb lakberendezési tárgyak feldobják a teret, és megváltoztatják a lakás vagy szoba hangulatát, de ha lehengerlő hatásra vágysz, gondolkodj nagyban. Egy márványhatású konyhapult vagy fürdőszobacsempe időtálló és bármivel könnyen kombinálható. Ráadásul a márvány sosem lesz sok, nem kell attól tartanod, hogy túltoltad.


Forrás:

Teljesen más szintre emeli az összképet, ha néhány márványkiegészítő is sorakozik a lakásodban, főleg akkor, ha más luxushatású felületekkel és anyagokkal kombinálod. Mint már írtuk, a márvány sosem megy ki a divatból, úgyhogy ezzel biztos nem fogsz mellényúlni, ha épp most rendezed be álmaid otthonát.