Galéria

4 csillagjegy amely különösen nehezen viseli a szakítást

Forrás:

A Bika számára, akit nagyfokú érzékenység jellemez, a hűség első helyen áll.  Éppen ezért nem csoda, hogy úgy érzi, mindennek vége, ha kiderül, hogy párja megcsalta. A Bikának stabilitásra és biztonságra van szüksége ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott lehessen. Ha szakításra kerül sor, nagyon sok időbe telik, mire újra visszanyeri a régi önmagát és hajlamos a depresszióra is, amiből csak nagyon nehezen lehet őt kirángatni, ezért jó, ha van körülötte olyan barát vagy családtag, aki türelmes és vigaszt nyújt neki a nehéz időszakban.


Forrás:

A Rákok életében a legfontosabb helyet a család és a párkapcsolat foglalja el. És bár ez önmagában pozitív jellemvonás, egyben meg is nehezíti a partner dolgát, mivel a Rákok családcentrikussága általában hatalmas birtoklási vággyal párosul. Kevés jegy van, aki ezt hosszú távon bírja, a legtöbben inkább elmenekülnek. Ráadásul a Rákok nem értik, amikor kedvesük egy kicsit több szabadságot kér és arra panaszkodik, hogy ketrecbe zárva érzi magát. Ha szakítanak velük vagy csalódás éri őket, magukba zárkóznak, csendben szenvednek és nagyon sok időbe telik, míg valakit újra a bizalmukba fogadnak.


Forrás:

Még akár harmonikusnak is lehetne nevezni ezt a jegyet, hiszen a Mérlegek folyamatosan egyensúlyra törekednek. Párkapcsolatukban mindig egyenrangúként kezelik partnerüket és nagyszerűen alkalmazkodnak is hozzá. Ha azonban szakításra kerül a sor, a Mérlegek nagyon nehezen találnak vissza az egyensúlyi állapothoz. Számukra az lenne az ideális, ha azonnal szerelembe tudnának esni, ám ez egyáltalán nem megy nekik egyszerűen, mert először a tönkrement kapcsolatukat szeretik kielemezni  -hosszan és alaposan-  és ha ezzel megvannak,  csak utána képesek új partner után nézni és újra ismerkedni.


Forrás:

Érzelmes, szenvedélyes és már-már betegesen féltékeny jegy. A Skorpiók szeretik, ha partnerük minden energiájukat és figyelmüket kizárólag nekik szentelik. Hirtelen haragúak, kötekedőek és a veszekedésekbe minden dühüket beleadják, ezért egyáltalán nem könnyű velük együtt élni. Ha úgy érzik, partnerük nem megbízható, azonnal gyanút fognak és ez a legrosszabb énjüket hozza elő. Általában szeretik a másikra rákenni a felelősséget, ők maguk nem nagyon gondolkoznak el azon, hogy talán nekik is részük volt abban, hogy a kapcsolat tönkrement. Hajlamosan a bosszúra és akár hónapokig is képesek csak erre koncentrálni, ahelyett, hogy új életet kezdenének.