Galéria

Sztárok, akik anyagilag csődbe mentek: egyáltalán nem vagyonosak már

Forrás: Emlékszel még a Vészhelyzet imádott dokijára? Mekhi Phifer karrierje a 2000-es évek idején pörgött nagyon, akkoriban jó kis vagyonra szert is tett. Azonban 2014-ben csődeljárás indult ellene, mert kiderült, hogy 1.3 millió dolláros tartozása volt, és alig maradt 67 ezer dollárnyi vagyona. A problémát az okozhatta, hogy havonta átlagosan 7500 dollárt keresett, és 11600 dollárt költött, többek között olyan dolgokra, mint saját fegyvergyűjteménye vagy egy ágy, amit tetőtől talpig bőrből készítettek.
Forrás: Hiába tervezgeti folyamatosan a visszatérést, és vállal szerepet újabb és újabb filmekben, Lindsay Lohan anyagilag sosem tudott talpra állni nagy összeomlása után. Vagyonának jelentős részét állítólag egy londoni, 4.6 millió dolláros lakásra költötte el, aminek bérleti díját sem tudta kifizetni.
Forrás: A színész elsősorban a Penge szériából lehet ismerős, ám azt kevesen tudják, hogy Wesley Snipes egy darabig börtönben is ült adócsalás miatt. Vagyonát ez, valamint az állandó költekezés szép lassan ki is nullázta: vett magának New Jerseyben egy 8 millió dolláros villát, azonban ezután a nagy áttörés elmaradt, így nem maradt pénze a fenntartásra. A színész végül szinte teljesen csődbe ment, és bár próbál visszatérni elsősorban Netflix-filmekkel, nem sok sikert könyvelhetett el.
Forrás: 2014-ben Chris Tucker óriási büntetést kapott: 14 millió dollárt kellett befizetnie, mert egyáltalán nem adózott az ezt megelőző években. Úgy fest, az ebből megspórolt pénzt leginkább házakra költötte, alig néhány év alatt három többmilliós villát is vásárolt magának. Mára már messze nem ennyire vagyonos, a büntetés és a sok költekezés jelentősen lebombázta anyagi helyzetét.
Forrás: Az egykor népszerű rapper maga jelentette be, hogy csődbe ment, és nem tudja fizetni tartozásait, így hosszú éveken át folyt nyilvánosan a pere. A problémák oka leginkább az az 52-szobás villa volt, amire egy vagyont elköltött, és aminek csak a havi karbantartása 70 ezer dollárba került - és ez még nem is minden! Azóta anyagilag nem is áll jól, és bár igyekszik új dalokkal visszatérni, nem járt túl sok sikerrel eddig.
Forrás: Az énekesnő 50 millió dolláros tartozásával jelentette be, hogy csődbe ment. Toni Braxton elsősorban házakra költötte el minden pénzét, folyamatosan újabb és újabb villákat vásárolt, annak ellenére, hogy sokszor már kölcsön kellett kérnie, és a tartozásait sem tudta megfizetni. 2020-ban új albumot dobott a piacra, és reality műsorban vállalt szerepet, ez valószínűleg hozott neki némi pénzt a konyhára, de túl sokat azóta se hallunk róla.