Galéria

A biztonságos anális szex 10 szabálya

Forrás:

Az STD betegségek anális formában is átvihetők, sőt, akár nagyobb is lehet a kockázat, tehát a gumióvszer itt is indokolt. Tény, hogy teherbe nem eshetünk, minden más azonban hatványozottan fertőzőképes.


Forrás:

Vérzés előfordulhat, de ez is a megfelelő ráhangolódással, ellazulással, tágulással kivédhető.


Forrás:

Mindig meg kell tisztítani, mosni a területet, akár beöntés is alkalmazható. A „parákkal” ellentétben azonban ritkán fordul elő, hogy valaki szennyezést visz át a másikra.


Forrás:

A végbélnek is van egy természetes baktériumflórája, ezért nem tanácsos onnan áthelyezni máshova akár a péniszt, akár a segédeszközöket.


Forrás:

A hüvellyel ellentétben, itt nincs természetes váladék, kenőanyag, tehát gondoskodni kell a bőséges síkosításról.


Forrás:

Kommunikáció! Minden szexuális újdonság legjobb ráhangolódása, ha beszélgetünk róla, esetleg eleinte csak szóban izgatjuk fel egymást a témával. Nagyon fontos a fokozatosság!


Forrás:

Ahogy említettük, a beöntés nagyon hasznos lehet.


Forrás:

A körmök legyenek rövidek, és tiszták! Bárki is az izgató fél, a körmével felsértheti a végbél érzékeny hámszövetét, és a köröm alatt kórokozók is lehetnek. És itt akkor már világossá is vált, hogy az izgatást, a témára való rátérést a kézzel kell elkezdeni. Ahogyan a tágítást is. Mint írtuk: fokozatosság!


Forrás:

Használjunk óvszert!


Forrás:

Bőségesen adagoljuk a síkosítót, amit már az előjátéknál használhatunk.


Forrás:

Az anális szexre több póz is alkalmas, ki mit szeret. Itt mondjuk inspirálódhatunk erotikus filmekből. Egyszerű a kutyapóz, de úgy is kivitelezhető, ha a befogadó fél hason fekszik, a másik pedig mondjuk az ágy végénél áll. Van, akiknél a misszionárius is remekül beválik erre, a szemkontaktus pedig megkönnyítheti az ellazulást a behatoláskor. 

Haladók kipróbálhatják, hogy a nő a földön fekszik, derekát és fenekét a kanapé szélére támasztja. A férfi szemben áll vele, lábait megfogja, kicsit megemeli és szinte felülről irányítva hatol belé.


Forrás:

Lassan és fokozatosan haladjunk, figyeljünk a befogadó fél jelzéseire! Semmiképp se vaduljunk, amíg a másik kellőképpen rá nem lazul a témára.


Forrás:

Az együttlét után alapos fürdés, tisztálkodás ajánlott mindkét félnek.