Galéria

Elvált emberek árulták el a legvadabb sztorikat, amiket az exük művelt

Forrás: Az exfeleségem azt mondta, miután elváltunk, hogy nyugodtan hagyhatom a cuccomat a lakásban, amíg találok egy helyet, amit kivehetek. Otthagytam, egy haveromnál húztam meg magam, aztán mikor elmentem a ruháimért, kiderült, hogy mindent elégetett. Nem jóindulatból ajánlotta fel, hogy hagyjam ott bármimet.
Forrás: A volt férjem a második esküvője előtti estén felhívott, és megkérdezte, tutira nem akarjuk-e újrakezdeni? Mert ha nem, akkor megnősül megint.
Forrás: Az exférjem az apja feleségével jött össze, miatta hagyott el. A legrosszabb, hogy már azóta az apja felesége volt, amikor az exem 11 éves volt. Miután elváltunk, utána jött a hír, hogy ezek össze is házasodnak.
Forrás: A volt feleségem válás után vett egy lakást az enyém melletti házban, hogy az erkélyen keresztül kémkedjen utánam.
Forrás: Mikor elhagytam azt a disznó exemet, azt terjesztette mindenkinek, hogy én rendszeresen megloptam a családját. Vázákat vittem el az anyja házából, elloptam a nővére meg az unokatesója ékszereit. Egyszer rendőrt is hívott rám. Basszus, nem is jártam a nővére lakásában, sosem tettem semmi ilyesmit.
Forrás: Épp válás közben vagyunk, mert megcsalt többször is exem,. Mikor közöltem, hogy válunk, annyit mondott, rendben, de akkor fizessem neki vissza az esküvőt.