Galéria

Britney Spears mindent felfedett a nagy port kavart tárgyalásán - Emberkereskedelemhez hasonlította a vele történteket

Forrás: A bíróságon kiderült, hogy Britney évek óta szeretne újabb gyermeket vállalni, de édesapja orvoshoz sem engedte, hogy kivetesse a spirálját.
Forrás: A bírósági papírokból az is kiderült, hogy 24 órás állandó megfigyelés alatt állt, még abban az esetben is, ha épp átöltözik. A szabályszegés pedig olyan szankciókat von maga után, mint az, hogy nem találkozhat a gyermekeivel vagy a barátjával.
Forrás: Las Vegas-i fellépései során volt olyan alkalom, amikor 40 fokos lázzal kényszerítették a színpadra. Majd miután közölte, hogy nem akar több fellépést, azt mondták a terapeutájának, hogy nem szedi a gyógyszereit. Ezt követően lítiumot kezdtek vele szedetni, amitől beszélni sem tudott.
Forrás: Spears arról is beszélt a bíróságon, hogy „megbukott” egy pszichiátriai teszten, arra kényszerítették, hogy havi 60 ezer dollárért egy beverly hills-i házba menjen rehabilitációra, ahol sem a bankkártyájához, sem a telefonjához, sem pedig az útleveléhez nem volt hozzáférése.

De, ha ez nem lett volna elég, mindössze heti 2000 dolláros zsebpénzt kapott a több milliós vagyonából.
Forrás: Azt eddig is sejteni lehetett, hogy Britney Instagram oldala nem feltétlen van az énekesnő kezében. Erre pedig végre szintén fény derült a meghallgatás során. A sztár szerint akármit nem mondhat, nem tehet közzé, valamint törlik a számukra nem tetsző posztjait.