Galéria

Híres emberek, akik furcsa helyen élnek

Forrás: Matthew McConaughey a texasi Austinban telepedett le szépséges feleségével és három gyermekükkel. A színész mindig is imádta a vadregényes tájakat és a természetet, így nem is volt kérdés, hogy egy 9 hektáros területre építkezzen, méghozzá egy erdő mellé.
Forrás: Bár a színésznőnek New Yorkban és Kaliforniában is van háza, állandó lakhelye Texasban található, mégpedig egy kisebb városban, ahol két örökbefogadott gyermeke is nagyszerűen érzi magát. Szerinte nincs is jobb egy fákkal és állatokkal teli környéknél, ahol átlagos emberként élhet.
Forrás: Eminem valójában a Michigan állambeli Rochester Hills városában él, amely első hallásra egy igen nagy és zajos helynek tűnhet, de nem az! A sztár otthona egy csodaszép fákkal teli erdős részen található, amely az őszi időszakban egyenesen varázslatos.
Forrás: Az Oscar-díjas színésznő Új-Mexikóban találta meg álmai egyik otthonát férjével, Danny Moderrel. Az apró kis faluban egy óriási házat építettek, amely egy kicsit sivárabb és szárazabb részen helyezkedik el. Ők azonban kifejezetten imádják a meleget és a nyugalmat.
Forrás: A country-énekes Oklahoma déli részén is él az évnek bizonyos szakaszaiban, amely kicsit sem mondható hangos vagy éppen nyüzsgő városnak. A kopár, kicsit kihalt városban nem sok minden található. De Shelton szerint a dalszerzésre és a zeneszerzésre alkalmasabb helyet nem is találhatott volna.
Forrás: Az énekes kicsit kakukktojás, ugyanis a természet lágy öle vagy éppen a tengerpart helyett egy nagyvárost választott lakhelyéül, méghozzá Atlantát, ahol egy A-listás színész sem él. Véleménye szerint csodaszép város, imádja a nyüzsgést és a fényeket, ahogy azt is, hogy senki sem ismeri fel.