Galéria

Szérumok, amik csodát tesznek a bőröddel

Forrás: Revolution Skincare Multi Acid mélytisztító peeling nem hiányozhat egy bőrápolási rutinból sem! Igazán ragyogóvá és frissé, puha tapintásúvá varázsolja arcbőrt.
Forrás: L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol segít, hogy örökre leszámolj a ráncokkal. Miközben finomabbá és ragyogóbbá teszi az arcbőrt.
Forrás: Physicians Formula Skin Booster Vitamin Shot Brightening élénkítő szérum a legfényűzőbb módon ápolja az arcbőrt, miközben visszaadja annak üdeségét és fiatalos szépségét.
Forrás: Clinique Anti-Blemish Solutions™ Anti-blemish + Line Correcting Serum egy igazi csodaszer, ha pattanásos bőrről van szó! Emellett pedig felveszi a harcot a ráncok és az öregedés jelei ellen is!
Forrás: La Roche-Posay Retinol sökkenti az öregedés látható jeleit és revitalizálja arcbőrt. B3 vitaminnal dúsított összetétele hatékonyan küzd meg a ráncokkal, és akár érzékeny bőrre is használható.
Forrás: Vichy Liftactiv Fresh Shot szérum intenzíven ápolja a fáradt bőrt. Csökkenti az öregedés jeleit és tökéletesen simává varázsolja az arcot.