Galéria

Pasik, akikre érdemes lesz a foci EB alatt odafigyelni

Forrás:

Valószínűleg nem lepődtél meg, hogy egy olasz pasival kezdjük a listát. Claudio amellett, hogy focizik, és nők szívét hódítja meg kék szemeivel, a Hugo Boss modellje is, így az EB után is gyakran láthatod majd reklámokban.



Forrás:

Mindössze 24 éves, de máris imádja a világ. Annyira tehetséges, hogy 2014-ben a világbajnokságon ő lőtte a legtöbb gólt, sőt, a legszebb találat díját is neki ítélték. Sokszor mutatja meg imádott családját az Instagramon, mi pedig olvadozunk.


Forrás: A sármos francia volt már magazinos címlapsztár, reklámarc, keresett modell, és még csak 28 éves. Nagyon tudatosan építi karrierjét, csak szeretni lehet.
Forrás:

A dán focista egy igazi hősnek számít az idei EB-n, ugyanis a kis híján tragédiaként végződő finn-dán meccsen ő mentette meg Erikssen életét, illetve kérte meg csapattársait, hogy takarják el az életéért küzdő focistát a kíváncsi szemek elől. A sármos dán így az év legfontosabb szereplőjévé vált a sportvilágban.


Forrás:

A 33 éves focista az angol válogatott tagja, aki már egyszer győzelemre vitte a Manchester Cityt 2015-ben csapatkapítányként.
Az angol rajongók egy internetes szavazáson megválasztották a legjobban kinéző focistának. Yayát több nemzetközi nagy márka támogatja évek óta sportteljesítménye miatt.


Forrás:

Olaszország mellett Spanyolország is sorra szállítja a világnak a szebbnél szebb nézni valót. Nos, Llorentét nézve legszívesebben máris jegyet váltanánk Spanyolországba, de ha ezt nem is tehetjük meg, csak szurkolunk, hogy minél többször dobja le a pólóját a meccs közben, ugyanis a legkidolgozottabb hasizmok díját máris bezsebelhette.