Galéria

5 híres ember, akik 2021-ben coming outoltak

Forrás:

Demi Lovato ez évben több lépcsőfokot is haladt a queer létrán. A korábban heteroszexuálisnak vélt popsztár márciusban egy interjúban elmondta, nem biztos abban, hogy lesz gyereke, vagy hogy egy férfi oldalán találja meg a boldogságot, mert egy ideje rájött, sokkal fontosabb számára egy személy jelleme, mint a neme. Ekkor Demi pánszexuálisnak aposztrofálta magát, majd májusban kijelentette, hogy ő maga nem bináris személy.


Forrás:

A nálunk is kedvelt sorozat, az Originals: Legacies színésznője, Kaylee Bryant szintén a Pride alkalmából írta ki, hogy büszke queer személy, és mindenkit arra buzdít, aki már megteheti, hogy legyünk azok a merész queer emberek, akikre szükségünk lett volna fiatalkorunkban, hogy lássuk őket.


Forrás:

Alexandra Shipp, a Kszi, Simon és az X-Men új generációk sztárja hosszas vívódás után, a Pride hónap nyitásaként előbújt. Elmondta közösségi oldalán, hogy a bujkálás, az önmegtagadás nemcsak LMBTQ személyként keserítette meg az életét, de még a nőiességét sem tudta így megélni. Elege van, és büszkén vállalja azt, hogy számára csak a nagy betűs SZERETET számít.


Forrás:

A focisták között igazi tabu téma, sőt egyenesen vérlázító dolog a melegség, épp ezért annyira tiszteletreméltó, ha egy focista elő mer bújni. Márpedig köztük is akadnak szép számmal queer személyek. Az amerikai Nagy Ő sztárja, az egykori futball játékos, Colton Underwood egy reggeli beszélgetős műsorban jelentette be, hogy meleg. Elmesélte, mennyire káros az évekig tartó öngyűlölet, hogy próbálta megtagadni magát és elutasítani az igazságot, de mára sikerült megbékélnie, és boldog, büszke meleg férfi.


Forrás:

A szintén énekesnő Kehlani korábban a pánszexuális címkével tudott azonosulni, egy Instagram live bejelentkezésben azonban áprilisban közölte, hogy már biztosan tudja, leszbikus.