Galéria

6 híres nő, aki büszke arra, hogy kis mellei vannak

Forrás:

A színésznő Zoe Saldana tökéletes, sportos és érzéki. Nemcsak a pasik körében népszerű, de a filmes berkekben is, ehhez pedig nem kell, hogy hatalmas idomai legyenek. Zoe kifejezetten elégedett sportos vonalaival.


Forrás:

A fiatalok bálványa, Taylor Swift sem kapott a jó Istentől nagy melleket, de teste így is arányos és szexi. Taylor nagy szószólója a természetességnek, annak, hogy fogadjuk el önmagunkat és másokat is olyannak, amilyenek.


Forrás:

Reese Witherspoon mindenki kedvence, és ezt nem mellbedobással érte el. Bár nem lehet azt mondani, hogy kicsik az adottságai, azért messze van Pamela Andersontól. Ám ezt ő nem bánja, és messze távol marad a plasztikai sebészektől.


Forrás:

Cameron Diaz sem a hatalmas kebleiről híres, ám a komikát ez nem zavarja. Sokáig küzdött bőrével, ami nagyon aknés volt, de mellein sosem akart változtatni. A visszavonult színésznő manapság már bőrproblémákkal sem küzd.


Forrás:

Paris Hilton az egyik legismertebb szőkeség a világon, akinek annyi pénze van, mint Hilton örökös, hogy akár marslakóvá is műttethette volna már magát. De Paris határozottan és büszkén vállalja azt, hogy nem tökéletes, legyen szó a melleiről vagy az orráról.


Forrás:

Kendall Jenner szinte kilóg a Kardashian családból, mivel a 24 éves topmodell meglehetősen természetes. Ha volt is szépészeti beavatkozása, azt nagyon okosan csinálta. Párduc testéhez pedig tökéletesek kisebb méretű mellei, és ő büszke is megjelenésére.