Galéria

Hazai hírességek, akik nagyon szegényen kezdték

Forrás: Molnár Ferenc Caramel mielőtt befutott volna csodás hangjának köszönhetően a Megasztár című műsor győzteseként, megtapasztalta az igazi mélyszegénységet. Volt, hogy kukázásból tartották fenn magukat családjával, sőt, ételre is alig futotta nekik.
Forrás: Az ismert műsorvezető korábban egy tévéadásban beszélt arról, hogy nélkülözniük kellett, amikor gyerek volt. Egy kis pincében éltek a családjával, fürdőszoba nélkül, ebből aztán nem volt egyszerű kitörni.
Forrás: Nemrég egy Instagram bejegyzésben nyilatkozott arról, hogy gyerekként volt, hogy áram nélküli házból járt iskolába, és kinevették, mikor bejelentette, hogy színésznek készül.
Forrás: Majkának a Való Világ hozta meg az áttörést, előtte rettentő szegények voltak, és többször is azt nyilatkozta, soha többé nem szeretné átélni a szegénységet.
Forrás: Mindenki meglepődött, mikor Oláh Gergő megérkezett az X-Faktorba fantasztikus hangjával. Akkoriban elképesztően szegények voltak, közmunkából tartotta fenn családját. Néhány forintból éltek feleségével és gyermekeikkel, az énekesi karrier húzta ki ebből a helyzetből.
Forrás: A két aranytorkú énekesnő gyerekként nem tapasztalhatta meg a jómódúságot, sőt, kifejezetten szegény körülmények között élt családjuk, volt, hogy több napig csak vajas kenyeret ettek. Ennek ellenére mindig vidámak és pozitívak voltak.