Galéria

65 éves özvegy szingli vagyok, de a szexuális életem aktív: ez a titkom

Forrás: Fiatalon sok nő esik abba a hibába, hogy olyan dolgokat is megtesz "kötelességből", amit egyébként nem akar vagy nem komfortos számára. Nemet mondani nem ciki! Inkább bátor és őszinte. A férfiak fiatalon sem stresszelnek azon, hogyan tegyenek a kedvünkre. Ma már egy percig sem játszanám meg magamat vagy maradnék olyannal, aki ezt nem érti meg.
Forrás: Szeretek adni és örömet szerezni, de nem minden áron, és nem a végtelenségig. Illetve 65 felett már tudom, mennyire fontos, hogy ezek a dolgok kölcsönösek legyenek.
Forrás: Lehet, hogy 20 évesen még feszes és fiatal voltam, de ennek a kornak is megvan a maga szépsége. Mindig adtam magamra, és figyeltem arra, hogy a lehető legtöbbet tegyek meg a bőrömért és a testemért, de az idő múlását nekem is el kellett fogadnom. Van, ami már nem olyan, mint 20-30 éve, de ettől még szép vagyok és kellhetek valakinek.
Forrás: A korral nem tűnnek el a vágyak és az új dolgok iránti érdeklődés. Ugyanolyan igényem van a szerepjátékokra és azokra a dolgokra, amelyeket 20 évesen még csak félve próbáltam ki.
Forrás: Ami viszont változott, az az, hogy ma már nem tudok és nem is szeretnék érzelmek nélkül szexelni. A kötődés, a másik iránti bizalom 60 felett szinte kötelező, hiszen ebben a korban már tényleg nem fekszünk le akárkivel.